Anket

MANUELMİ? OTOMATİKMİ?

OTOMATİK
24 (42.1%)
MANUEL
33 (57.9%)

Toplam Oy Verenler: 57

Gönderen Konu: Otomatik Golf Almak İstiyorum, Düşünceleriniz?  (Okunma sayısı 37045 defa)

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
Ynt: Otomatik Golf Almak İstiyorum, Düşünceleriniz?
« Yanıtla #42 : 03 Ağustos 2011, 15:55:38 »
yorumlarınızdan ve kullanmış olan arkadaşların bilgisinden ve tavsiyelerinden çıkardığım sonuç otomatik golf almalıyım fakat dikkat etmem gereken konu şanzımanına çok dikkat etmeliyim ve kilometreside oldukça düşük olmalı,arıza halindeki çıkacak masraf hayli fazla oluyormuş.ama rahatlığı konusunda manuelden çok daha iyi.1 ay içinde kendi aracımı satıp otomatik aramaya başlayacağım bi aksilik olmassa.yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
« Yanıtla #43 : 03 Ağustos 2011, 16:10:25 »
Hayırlı olsun.
Otomatik Golf güzeldir.
1-2-3-4 istediğim viteste istediğim devirde çeviririm.
Eren bu konuda çok güzel bir yazı yazmış.

Kullanıma göre biraz fazla yakar manuellerden.
Zevk konusuna gelirsek ikisinin zevki ayrı.
Manuelde vites değiştirmenin zevkini alıyorsunuz
Otomatikteyse yola odaklanıp, eğer lastikleriniz iyiyse yol tutuşunun keyfini alıyorsunuz.
Araç ne zaman nerde yığılacak derdiniz kalmıyor. Basıyorsunuz istedğiniz gibi gidiyor.

100.000 altında bakımlı bir araba bakın.

Otomatik Golf'ün keyfini çıkarın.
Zira ben 2001'den beri otomatik Golf'ün keyfini çıkarıyorum.
Bu ikinci otomatik Golf'üm yine olsa yine otomatik alırım  :D :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 03 Ağustos 2011, 22:08:33 »
redline a kadar devir çevirilebiliyormu? meraktan soruyorum:)
drag a roll e merakım vardırda :D

validenin pejoda sport mod açıkken 5500 filan gördüm ama sonra vites attı kapışmak için çok uygun değil :)
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2011, 22:09:33 Gönderen: Onamdar »
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 03 Ağustos 2011, 23:40:51 »
redline a giriyor da gerek yok ;)

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 04 Ağustos 2011, 09:28:20 »
redline a kadar devir çevirilebiliyormu? meraktan soruyorum:)
drag a roll e merakım vardırda :D

validenin pejoda sport mod açıkken 5500 filan gördüm ama sonra vites attı kapışmak için çok uygun değil :)

Redline'a kadar çeviriyor. Gazı köklediyseniz tam redline'da vites atıyor.
1-2-3'ten birini seçtiyseniz örneğin 2 diyelim.
Diğer uyuz triptonikler gibi red line'a gelince vitesi üçe atmıyor.
Manuel araç gibi devri kesiciye giriyor.

Çok eğleniyorum ben diyorum, dinletemiyorum  :D

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #48 : 05 Ağustos 2011, 17:29:18 »
vay be anket kafa kafaya gidiyor ilginç.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı seearee

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 05 Ağustos 2011, 19:11:39 »
evet baya kafakafaya gidiyor oy kullanmayan çok arkadaş var ama ben otomatik almaya karar verdim fakat bi türlü alamıyorum istediğim hayalimdeki araba hiç bir yerde yok...2001 üzeri 120bin km geçmeyen sunroof lu renk olarakta siyah lacivert yada kayu füme tercihim ama daha bulamadım hepsi bir arada :)

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #50 : 08 Ağustos 2011, 11:30:48 »
Sabret.
Bulursun kesin.

Çevrimdışı kullanici0982

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 10 Ağustos 2011, 00:02:45 »
Bundan 7 (yedi) sene önceydi, bir cadillac ım vardı 79 modeldi 3500cc 8 adet silindiri vardı o araba otomatik sanzumandı o arabayı unutamıyorum bir daha öyle bir araç kullanmadım ve onu asla unutamıyorum...
HIZ YOLU KISALTMAZ!!!

Çevrimdışı ECU38

• GOLF V 1.6 FSI
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 10 Ağustos 2011, 10:03:26 »
Mahmut kardeşim senelerce düz vitesli çeşit çeşit araç kullandım. ayrıca gitmediğim ülke kalmadı hele hele amerika da yaşadım bir süre adamların hiç bir arabasında düz vites yok. hatta bir bayan arkadaşımız spor bir araba almış ve kullanamamıştı neden diye sorduğumuzda da 3. pedalın ne işe yaradığını anlamadım demişti :) ben de bütün bunları gördükçe yaşadıkça artık manuel vitesin biteceğini herkesin otomatiğe döneceğini rahatlıkla söyleyebilirim. ben yine de işimi sağlama aldım triptronik vites aldım ama daha hiç trip. te sürmedim aracımı otomatik süper bişey. hani bir yolda giderken ilerdeki trafik ışığı yeşil yanarken siz yaklaşırken birden kırmızı yanar offf yaaa dersiniz ya şimdi hiç bunu söylemiyorum basıyorum frene duruyor basıyorum gaza gidiyor. daha ne isteyeyim???....

bu arada izmir çeşme deyim ama aracım kayseride henüz getirmedim bayramda getireceğim çeşmeye istersen gelip kullanabilirsin o zaman ama aracım golf V sonra bağımlılık yapmasın dikkat :D
Deyiş o deyiş patladı gitti :)

Çevrimdışı serhaty

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 10 Ağustos 2011, 10:29:37 »
Bundan 7 (yedi) sene önceydi, bir cadillac ım vardı 79 modeldi 3500cc 8 adet silindiri vardı o araba otomatik sanzumandı o arabayı unutamıyorum bir daha öyle bir araç kullanmadım ve onu asla unutamıyorum...

Bizde de otomatik 77 Pontiac vardı 3500 cc 8 silindir, direksiyonu çevirdiğimde kafa sallaması ve motor sesi muhteşemdi.
Aslında motor sesi değil çünkü 8 silindirlerin motor sesi rüzgara benziyor :)

Çevrimdışı seearee

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 10 Ağustos 2011, 10:57:09 »
Mahmut kardeşim senelerce düz vitesli çeşit çeşit araç kullandım. ayrıca gitmediğim ülke kalmadı hele hele amerika da yaşadım bir süre adamların hiç bir arabasında düz vites yok. hatta bir bayan arkadaşımız spor bir araba almış ve kullanamamıştı neden diye sorduğumuzda da 3. pedalın ne işe yaradığını anlamadım demişti :) ben de bütün bunları gördükçe yaşadıkça artık manuel vitesin biteceğini herkesin otomatiğe döneceğini rahatlıkla söyleyebilirim. ben yine de işimi sağlama aldım triptronik vites aldım ama daha hiç trip. te sürmedim aracımı otomatik süper bişey. hani bir yolda giderken ilerdeki trafik ışığı yeşil yanarken siz yaklaşırken birden kırmızı yanar offf yaaa dersiniz ya şimdi hiç bunu söylemiyorum basıyorum frene duruyor basıyorum gaza gidiyor. daha ne isteyeyim???....

bu arada izmir çeşme deyim ama aracım kayseride henüz getirmedim bayramda getireceğim çeşmeye istersen gelip kullanabilirsin o zaman ama aracım golf V sonra bağımlılık yapmasın dikkat :D
bende 13 yıldır hep düz kullanıyorum ve artık bıktım.
aslında model yükseltip golf5 almak istiyorum ama golf4 tende vaz geçemiyorum.bayramda çeşmedeisen görüşebiliriz istersen şöyle bi alaçatı çeşme otobanına arabaları çenç yapıp otabana çıkarız :)çeşmedemi kalıyosun yoksa tatilmi.

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 10 Ağustos 2011, 13:31:02 »

Şu kırmızı yazıları gördüm ya bi anda otomatik vitese sempati duymaya başladım  >:D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması