yahu bu akşam hb sini gördüm yolda, telefon ettim sordum 11 bin dedi, hayırlı işler dedim kapattım otomatikti, hoştu da, fiyat tuzlu geldi
Hasan bu arabalarda 20 sene sonra tabiki çok bişey bulamazsın ama yine de ben parça konusunda o kadar sıkıntı yaratacağına inanmıyorum. Bu arabalar Doğan Şahin gibi 89'dan 2003'e kadar makyajlanıp makyajlanıp çıkartılmış. Kaporta parçası hiç sıkıntısız,far-stop grubuda yan sanayi 3-4 marka var. Orjinal istersen servislerde herşey var ama çok tuzlu diğer bir alternatifde çıkmacılar ama Japon çıkmacılarında fiyatlarının uygun olduğu söylenemez. Ne yazık ki iç aksam da tek şansın çıkmacılar Benim şu an 3 parça eksiğim var arabada. 1.Amortisörleri değiştirirken farkettik,amortisör üst takozlarının içindeki bilyalar kırılıp dağılmış,bu yüzden direksiyonu çevirirken ses yapıyor. Çıkmacılar sağ-sol takıma 150 lira istiyor,yan sanayisi tanesi 65 lira ama ben Amerika'da bir sitede orjinalini buldum tanesi 47 dolar onları alacam.2.Güneşlikler artık kavrulup şişmiş,içleri dağılmıştı. Almanya ebayde buldum aldım ancak adam paketlerken birisi zarar görmüş o yüzden para iadesi yaptı.Ebay'de birkaç tane daha var ama istediğim kadar temizini bulamadım,buradaki çıkmacılarda 100 lira diyor yine onun temizini bulursam alıcam.3. Olarakta iç aksamda dediğin eksiklik kendisini gösteriyor Kalorifer ızgaraları artık iyice kırılgan bir hale gelmiş hatta soldakinin ızgaraları kırık. Almanya'da onu da buldum ancak adamlar göğüsü komple satıyorlarimakyajlı kasanın göğüsü herşey dahil 60-90 euro arası değişiyor,kargo ve gümrük sıkıntısı olmasa alıcam valla Ama ızgaranın haricinde ne ararsan ebayde mevcut
usta önbcelikle hayırlı olsun bu arabanın da sende güzel bir iz bırakacağına emin ol babam 6 yıl kullandı tabiki haliyle bende . Bu kadar sorunsuz ve az yakan bir araba daha görmedim sahibini hayatta üzmez ve kullanması bisiklet kullanmaya benzer basit ve akıcıdır. güneşliklere gelince bendede zamanında aynı problem vardı 140 tl dedi servis . bizde ne olur ne olur diye aranırken fiat unaonun güneşliği bire bir uyuyor yerlerine ve 15 tl aklında bulursun.
Ankara'ya döner dönmez uno'nunkini alıp bakıcam. teşekkürler bu bilgi için bu arada evet arabayı alalı 2 ay oldu 6000 km yol yaptım ve bu arabayı aldığım için 1 gram pişmanlık duymuyorum uzun yolda 115 kuruş tüketimi varki her uzun yola çıkdığımda öpesim geliyor arabayı. ayağımı yerden kessin,işimi görsün diyen için kesinlikle 1 numara