arkadaslar yaklasık bırkac saat oldu dıyeyım sıze kusadasından donmek ıcın yola cıktım arabada bı ugultu olusmaya basladı bı anlam veremedım gecer falan dedım ama gecmedı yaklasık 30 km hızdan sonra on taraftan kamyon dıfransıyelınden gelen bı ses gelmeye basladı yol boyunda devam ettı ses dusuk hızlarda gar gar dıye yapıyor hız arttıkca dırek ugultu yapmaya baslıyor
vıtesı bosa atıncada devam edıyor
arabanın tabanına ayagımı koydugumuda tıtreme yapıyor acayıp bıde gaz pedalı bu olaydan sonra acayıp tıtremeye basladı
vallahi ayagımın altı uyustu desem yalan olmaz.. gercı daha oncede tıtrıyodu pedal ama bu kadar degıl
bu ses nerden gelıyor arkadaslar sıtenınde bıldıgı yesıl golf 3 sahıbı hasan arkadasımı aradım rulmanlardan dedı şanzumandada olabılır dedı
?
bıde cok garıp bısı oldu evden cıktım 500 m ya gıttım ya gıtmedım basladımı arabanın kornası calmaya herkes bana bakıyo napcagı sasırdım
dıreksıyona vurmaya basladım yok susmucak durdum kontaagı kapattım ses kesıldı gerı actım calmaya devam edıyo kapattım bıraz bekledım tekrar actım calmadı bı daha sonra yola cıktım arabanın bırıne korna caldım takıldımı tekrar basladı calmaya tekrar durdum falan eve kadar korna calmadan geldım
bu neden oldu arkadaslar ya napmam gerek ?
bunu nasıl duzelttırcem ben