Gönderen Konu: ah Erel ah..  (Okunma sayısı 4074 defa)

Çevrimdışı o.bilge

• Bir Alex değil.
    • Profili Görüntüle
ah Erel ah..
« : 30 Eylül 2011, 19:11:50 »
Öncelikle hepinize merhabalar. İlk mesajımı bu şekilde bir şikayet için yazmak üzdü beni. Kızgınlığımın sebebi, Erel Oto Maltepe'nin yaptığı inanılmaz takipsizlik. Aklım almıyor.

1 Ekim Cumartesi (yarın) günü Polo 6R 1.4 Comfortline arabamı teslim almak üzere firmayla anlaştım. Arabamı en geç cumartesi günü almam gerektiğini 1 hafta önceden özellikle söylememe, kendilerinin de cumaya bile yetiştiririz demelerine rağmen inanılmaz bir ihmalkarlıkla karşılaştım. çarşamba günü çıkan kredim sayesinde arabamı cuma günü teslim alabilecektim. Ancak o gün plaka tescili yapılan her araç cumartesi günü teslim edilecek, benim polom hariç.

Erel suçu bankaya, banka suçu erel'e atıyor. hatta bir ara ikisi birden suçu trafik tescil'e attı. onlar birbiriyle kavga ededursunlar, ben mağdurum. 50 liralık benzinle gidebileceğim yere 150 tl otobüs parası ödemek zorunda kalacağım.

sözün özü şu: asla ve asla erel'den zamanında teslim beklemeyin. aceleniz varsa gidin doğuş oto'dan, bizzat distrübitörden satın alın.

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
Ynt: ah Erel ah..
« Yanıtla #1 : 30 Eylül 2011, 21:02:25 »
geç olsun güç olmasın derler dostum..  bukadar canını sıkma her şer de bir hayırvardır..  :melek:
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı ozmo

• 96 Polo 1.6
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 30 Eylül 2011, 22:24:56 »
kredi ile aldıysan bazen bu tip problemler yaşanabiliyor banka kredi kodunu tescile zamanında bildirmediyse evrakların takılabiliyor ayrıca tescildeki yoğunluğuda unutmamak lazım

Çevrimdışı o.bilge

• Bir Alex değil.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 30 Eylül 2011, 22:36:16 »
geç olsun güç olmasın derler dostum..  bukadar canını sıkma her şer de bir hayırvardır..  :melek:

benim de tek tesellim o

kredi ile aldıysan bazen bu tip problemler yaşanabiliyor banka kredi kodunu tescile zamanında bildirmediyse evrakların takılabiliyor ayrıca tescildeki yoğunluğuda unutmamak lazım

tescilde tanıdık vardı ona rağmen bu kadar sıkıntı yaşadık

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #4 : 01 Ekim 2011, 10:07:15 »
Vardır bir hayır.. Gideceğin yere otobüsle gitmen daha iyi olmuştur belki bilemeyiz. Ama erelin yaptığıda doğru değil tabii.. sen cumaya söz ver parayı indir cebe arabayı verme yok öyle yağma indirirler adamın camlarını yere:)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı o.bilge

• Bir Alex değil.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 04 Ekim 2011, 09:33:47 »
Vardır bir hayır.. Gideceğin yere otobüsle gitmen daha iyi olmuştur belki bilemeyiz. Ama erelin yaptığıda doğru değil tabii.. sen cumaya söz ver parayı indir cebe arabayı verme yok öyle yağma indirirler adamın camlarını yere:)

çok düşündüm ben de satış temsilcisinin A6'sına boydan boya bir çizikçik kondurmayı  :D :D

Çevrimdışı ozmo

• 96 Polo 1.6
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 04 Ekim 2011, 10:17:28 »
benim de tek tesellim o

tescilde tanıdık vardı ona rağmen bu kadar sıkıntı yaşadık
senin tanıdık vardı ben aracı alırken tescil büro amiri arkadaşım olmasına rağmen dosyam en altta idi iş birazda muamelecilerden kaynaklanıyor adamlara kaç kere söyledim git adımı söyle evrakları çıkart diye baktım çıkmıyor gittim arkadaşın yanına bi baktıkki dosya en altta anında işlemler bitti.Ben kendi işini kendin hallet derim

Çevrimdışı o.bilge

• Bir Alex değil.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 04 Ekim 2011, 11:10:34 »
senin tanıdık vardı ben aracı alırken tescil büro amiri arkadaşım olmasına rağmen dosyam en altta idi iş birazda muamelecilerden kaynaklanıyor adamlara kaç kere söyledim git adımı söyle evrakları çıkart diye baktım çıkmıyor gittim arkadaşın yanına bi baktıkki dosya en altta anında işlemler bitti.Ben kendi işini kendin hallet derim
öyle yaptım zaten. dün çıktı plakam