Bu kasalarda bir kaç çeşit motor kodu var, benimki AHW mesela.
Geçen yıl aldım ilk sahibinden 20.000 km yaptım, boğaz kelebeği artık zıvanadan çıkmıştı değiştirdim (450+25 işçilik), aldığımda klima kompresörü arızalıydı yenisini aldım (800+100 işçilik ve gaz), buji kablolarını değiştirirken bobinin kablo giriş yerinin çürümüş olduğunu gördük kablolarla birlikte değiştirdik (225+25 işçilik), yolda giderken hararet ışığı yandı, su koydum yere aktı, termostat gövdesinin hortum girişi çürüyüp kırılmış (110+işçilik hatırlamıyorum). Rutin bakımlardan hariç yaşadığım sorunlar bunlar 1 yıl içinde.İzmir'den aldım arabayı, sıcak ve nemli olduğu için plastik aksam çürümüş biraz.
Bunlardan hariç bir de triger koptu ki sormayın gitsin. Değişeli 50.000 km/4 yıl olmuş. 2 hafta içinde değiştirecektim beklemedi
4 yıl ya da 90.000 km'de değişim öneriliyor. Trigeri hariç tuttum o biraz benim ihmalimden olan bir şey. 1700 lira da ona verdim.
Yani anlayacağınız biraz nazlı araba bunlar, ama kullanımı, donanımı, iç mekan malzeme kalitesi çok güzel. Ayrıca kaza anında da çok az marka eline su dökebilir, gayet güvenli.