Gönderen Konu: navigasyon alıcam hangisi ?  (Okunma sayısı 8072 defa)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
navigasyon alıcam hangisi ?
« : 08 Ağustos 2011, 09:34:04 »
arkadaşlar malum artık günümüzde teknolojinin nimetlerinden yararlanmamız şart oldu :) bi navigason cihazı alıyım diyorum. deneyen kullanan var mı önerebileceğiniz bi marka varsa sevinirim fiyatı çok uçuk olmucak şekilde :)
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Ynt: navigasyon alıcam hangisi ?
« Yanıtla #1 : 08 Ağustos 2011, 09:58:38 »
Garanti önemli değilse cin malları GG de ucuz bunun yanında SUNNY nin ürünleride hemen hemen aynı fiyatlarda ve çok daha kaliteli ayrıca ömürboyu harita güncelleme garantiside var. 2 yılda donanım garantisi cabası.. PIRANHA ve NEXT inkiler Ucuz çin mallarının üzerine marka yapıştırılmış halleri ama onlardada 2 yıl garanti ve harita güncellemesi var.  Hepsinde Başarsoft un son TR haritası var..  Bu yukarıdaki markalardan alırken şuna dikkat edin hepsinde ATLAS IV veya V işlemci vardır bu yüzden HD ekranlı olmasasına özen gösterin. Bu işlemciler HD ekranda 3D harita ve Dvix film izlerken yeterli gelmiyorlar.
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2011, 09:59:16 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 08 Ağustos 2011, 10:26:14 »
navitech QX-B512 yada 513 PRİMO derim hem fiyatı uygun hemde işlemcisi yeni jenerasyon ve rota hesaplaması çok hızlı  :tamamdir

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 08 Ağustos 2011, 10:45:36 »
bende pirana var tam hatırlamıyorum markasını. 2-3 yıllık yani eski nesil ama işimi görüyo. Ama sinyali yakalaması rota hesaplaması filan biraz uzun sürebiliyo :D
Çok büyük kolaylık sana onu söyliyim :)
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 08 Ağustos 2011, 11:21:14 »
navitech QX-B512 yada 513 PRİMO derim hem fiyatı uygun hemde işlemcisi yeni jenerasyon ve rota hesaplaması çok hızlı  :tamamdir

Bunu bende duydum kardeşim baya övdüler. büyük ihtimal bunu alıcam :)

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 08 Ağustos 2011, 11:25:09 »
ben arkadaşım için 2. el aldım 1 hafta deneme yaptım kullandım tavsiye ederim  :saygılar

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 08 Ağustos 2011, 13:34:27 »
240 liraya 0 olarak aldım,almadan önce 3 gün araştırdım,tomtom-garvin-goldmaster derken navitechte karar kıldım. çok memnunum qx-512'den,ömür boyu harita güncellemesi mevcut,yeni nesil işlemcisi var,şarjı uzun süre gidiyor kesinlikle tavsiye ederim piyasada şu an açık ara önde olan bir ürün.

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #7 : 08 Ağustos 2011, 15:28:46 »
 Navitech ve Sunny ler aynı cihazlar.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı ozmo

• 96 Polo 1.6
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 08 Ağustos 2011, 17:28:25 »
tomtom xl2 ler carefour da 189 TL idi al rahat et ama igo isterim dersen bi dolu marka var next marka ürünlerin iyi olduğu söyleniyor haritada ise zaten başarsoft haritaları kullanılıyor hangisini alırsan al sonuçta gördüğü iş aynı güncelleme ile ilgili problem olursa söyle yardımcı olayım

Çevrimdışı 90khan

• Ne mutlu Türk'üm diyene!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 08 Ağustos 2011, 17:36:31 »
bende navitech kullanıyorum ve memnunum en azından bir kere kullandığım navigasyona göre doğru rota çiziyor rota hesaplaması gayet hızlı şarjı iyi gidiyor ve bir çok özelliği içinde barındırıyor bluetooth lu versiyonu alırsanız ara kablo ile teyibinize bağlayıp telefonunuzdaki müzikleri dinleyebiliyorsunuz film fotoğraf vb özelliklerden bahsetmiyorum bile

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 08 Ağustos 2011, 18:46:41 »
tomtom xl2 ler carefour da 189 TL idi al rahat et ama igo isterim dersen bi dolu marka var next marka ürünlerin iyi olduğu söyleniyor haritada ise zaten başarsoft haritaları kullanılıyor hangisini alırsan al sonuçta gördüğü iş aynı güncelleme ile ilgili problem olursa söyle yardımcı olayım
bende navitech kullanıyorum ve memnunum en azından bir kere kullandığım navigasyona göre doğru rota çiziyor rota hesaplaması gayet hızlı şarjı iyi gidiyor ve bir çok özelliği içinde barındırıyor bluetooth lu versiyonu alırsanız ara kablo ile teyibinize bağlayıp telefonunuzdaki müzikleri dinleyebiliyorsunuz film fotoğraf vb özelliklerden bahsetmiyorum bile

ilginiz için teşekkürler arkadaşlarım :) sanırım navitech de karar kıldım :) en kısa zamanda edineceğim  ::)

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 08 Ağustos 2011, 20:12:46 »
smartway var :)guzel yanı:D acılışı cezbedıyor kocaman bı vw amblemı

Çevrimdışı SPoRTeXHauST

• Volkswagen Türkiye
  • Kuzen
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf IV
« Yanıtla #12 : 08 Ağustos 2011, 20:16:13 »
Markası ne olursa olsun ama yazılımı IGO olsun.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #13 : 08 Ağustos 2011, 20:58:11 »
Navitech.

Grafikleri çok güzel büyük ve okunaklı.