Gönderen Konu: araç düşük dwirde gaz kesiyo gaz yemiyo kafa sallıyo resmen. Bi çare lütfen  (Okunma sayısı 11273 defa)

Çevrimdışı [email protected]

• fethiye/ Kaş
    • Profili Görüntüle
2004 model paficik araçıma 8 ay önce brc marla lpg taktım. bi düzüene girmedi sonasında. rolantide durmuyo ilk çalıştığında sogukken özellkle gaz yemiyo hiç boğuyo gibi resmen. servis o kadar uğraştı bi çare bulamdı ne yapmalyım yardımlarınızı beklşiyorum  değerli arkadaslar
07480505a

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
benim golfdede var o sorunlar ya arabayı atcan ya tüpü.....dün yokuş çıkarken kesin karar verdim tüple bu iş olmaz..

Çevrimdışı vwbora2004

• Profili Görüntüle
ARKADAŞLAR BENCE GAZ TAKTIRDIĞINIZ YERDE BİLGİSAYAR AYARLARINI YAPTIRIN TEKRARDAN. BENDE BRC TAKTIRDIM 200.000 KM DE ARABAM AMA MAŞALLAHI VAR HİÇ BOĞULMADAN YOKUŞTA ÇIKIYOR YARIŞTA YAPIYOR. AKSİNE ŞUNU FARKEDİYORUM BENZİNDEN DAHA HIZLI GİDİYOR ARABAM GAZDA İKEN :)

• fethiye/ Kaş
    • Profili Görüntüle
buğaz kelebeği araızalı diyor usata ama oda 500 tl civarında imiş
07480505a

• fethiye/ Kaş
    • Profili Görüntüle
benmki benzinde de yeapıyo ama işte o gaz kesmeyi
07480505a

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
baska bi ustaya gt söktür boğaz kelebeğini akışmetreeyide söktür ikisinide temizlet adaptasyon yaptır sorun düzelr büyük ihitmal  ;)
WOLFSBURG STYLE ;)

• fethiye/ Kaş
    • Profili Görüntüle
temizlettim ya. bujilr değişti enjektörlr tamzilendi ama yine tekliyo araç 1, ve 2, vitesde 2000 devir de özellkle. sorunun kesn olarak ne oldugunuda bilimiyoz işin garip tarafı
07480505a

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
8 ayda kaç km yol yaptın ? hafta sonu ben lpg filtrsini değiştiricem  başkada değişcek bişi kalmadı zaten 1 yıl önce triger seti devir daim bobin,bobin kabloları bujiler değşti gecen hafta baskı balata değişti...lpg beyni ,enjektörlrt değşti...tek kalan filtreler..bakalım artık...yağ yağ fitresi zaeb daha yeni değşti.

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
lpg bilinenin aksine araçta soruna yol açmaz;daha çok araçta olan sorun kendini lpgde ortaya çıkarır.

buna göre benzinde de aynı şeyler varsa sorunu başka yerde aramalısınız.kaldı ki boğaz kelebeği denmiş, bence mantıklı duruyor.

adem hocam sizin sorunuza gelince,sadece lpgde yapıyor ise, yeni montaj yaptıysanız garantisi olmalı, gidin çözsünler, zorundalar.lpgde ise, yanlış regülatör seçimi olabilir, enjektörler olabilir ve en kötü senaryo montaj yanlış yapılmış olabilir(su hortumlarına yakınlık-uzaklık vs.).ayarla falan geçiştirmesinler, bu işi kovalayın.

• fethiye/ Kaş
    • Profili Görüntüle
benki her ikisindede yapıyo ya. pişman olup gideriyim bora aldıma ama ya halbunki çok sewdim ib araç

07480505a

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
benki her ikisindede yapıyo ya. pişman olup gideriyim bora aldıma ama ya halbunki çok sewdim ib araç

kardeş bende aynı sıkıntıları yaşadım bora başlığını incelersen bnm açtığım bisürü konu var bununla ilgili :) ama sonunda kanaat getirdim ki  tüpü takan usta çok önemli. yani işi bilmeyen birine gidersen cok kücük bişeyden bile delirir araç. arkadaşımız dogru demiş lpg cogu araçta sorunsuz kullanılıyor. cogu sorun benzinde farkedilmediği gibi tüpte kendini belli ediyor. snn dediğin sorun gibi bi dünya sorun yaşadım ben. bogaz kelebeği temizliği adaptasyonu ile başladım dha sonra filtreler bujiler alayı değişti. yine aynı oldu sonuç en sonunda oksijen sensörü arzası aldık cihazda. usta bi işlem yaptı biraz düzeldi. bi de bnm debriyaj bitikti çekişten düşmesinin büyük sebebi de oydu . onu da hallettik en son da lpgnin ayarını biraz açtırdım. şmdi benzinden daha iyi. tüpte 180 i geçtik. yol olsa daha fazla bascaktı. allaha şükür şmdilik iyiyiz . arabayı satmaya kadar götürcekti bu sorunlar beni . sen işi iyi bilen bi motor ve lpg ustası bul elbet sorunun çözülcektir .
This is the best one until we make a better one.......

• fethiye/ Kaş
    • Profili Görüntüle
benm balatalar falan yeni değişti ama. oksijen sensörü arızası da veriyo araç ewt amaa bu kerkinmeyi çok kafaya taktım çünkü 1, ve 2, vitesde gidemiyom 2000 devrde felan araç müthiş yekiniyo rezil oluyom. usta buğaz klebeği değisecekk dio oda 500 tl civarında + bide sensör 350 çok pahalı olcak bize. ama kesin sonuç olacaksa mecbur değiştirecem de sorun hangisindei. sen temizletmişin geçmiş ama bnmki geçmiyo kaç kez temzlettik. ne yapmalıyom yani o de bana canerim yaa ????:((((
 :(
07480505a

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
aynısı ben de de vardı aynı 2. viteste gidemiodum bnde. sapır sapır dökülüyodu araç . bak hiç değiştirmene gerek yok. tamircini değiştir. daha iyi bilen birine git. zaten oksijen sensörü bu araçlarda lpgden dolayı tekrar tekrar bu hatayı yapıomuş yeni alsan da sensörü bi süre sonra o da kirlencek. boğaz kelebeğini bilen birine güzelce temizlettir açmadan temizlerse bi işe yaramaz bnde de oldu aynısı. açıp temizlesin. sonra adaptasyon yaptır. gaz ayarını lpg ustaları minimum tutuyo o yüzden araç zaten ağır çekmiyo yakıt yetersiz kalıyo. gazı biraz açtır tabi önce bu sorunları halletmen lazm ama snn sıkıntın oksijen sensöründe bitiyo. boğaz kelebeğini bnce değiştirme bi de manifold mu öyle bişi demişti bi usta motor hava alıo mu dedi tam hatırlamıorm ona baktır. bnde snn gibi 3-4 tamirci dolaştım sonunda çözüldü çok şükür.
This is the best one until we make a better one.......

• fethiye/ Kaş
    • Profili Görüntüle
bilimyom ya baska bi ustaya gitcem olmassa galiba bende
07480505a