Arkadaşlar 18 gün önce samsun Bayrak Otomotivden 4 adet continental premium contact 2 lastik aldım.Alırken Fransız malı michelin lastik bulamadığım için Alman malı continentali tercih ettiğimi söyledim ve lastiklerin Alman malı olması hususunu özellikle belirttim. Dün bir arkadaş bunlar Romanya malı deyince önce inanmadım ama lastiklerin dışında değil de iç yanak kısmında made in Romania yazıyordu. Bugün otomotive gittiğimde gözden kaçmış olduğunu belirttiler.Güvenip lastikler takılırken bakmamıştım.Bu durum beni çok rahatsız etti doğrusu.Arkadaşla ordaki lastikleri incelediğimizde Made in Germany yazan lastiklerin olduğunu ve bunun lastiğin dış kısmında yazılı olduğunu gördük. Made in Romania yazanlarda yazı özellikle lastiğin iç kısmına yazılmış...
bir sürü safsata . gözden kaçmış özür dileriz.ayıbımızı örtelim diyen yok.konu öylece kapandı..Bayrak Otomotiv yetkilisinden hatalarını giderip lastikleri değiştirtmesini beklerdim.Romanya malı Almanya malı çok önemli değil ama söylenen ne ise o takılmalı bence.elinde yoksa da yok diyeceksin arkadaş.millet işine bakacak...alman malı michelin taktırmadığıma bin pişmanım...ben insanlık edip güvendim.lastikler takılırken gidip bakmadım.Bu konu beni huzursuz ettiği için paylaşmak istedim.Dikkatli olun...