Eren diğeri halen duruyorsa ben alayım. Benim araç siyah olduğundan pacific stopları tam süper olur
Evet sakaryada epey moda oldu bu sarı folyolar bazı araçlara yakışıyor ama kuş serisi kullanan arkadaşların çoğunda bu folyo olayı olduğu için bu iş de artık ayağa düştü sanki.golf 4'ün sisleri çok küçük olduğu için belki değişik durabilir.çünkü dikkat ettiysen bu folyoyu genelde kocaman sis farı olan araçlara yapıyorlar bu nedenle senin araçta değişik durabilir.bende beleş bi xenon buldum farlarda xenon var sis farı alıp oraya da xenon koycam bakalım.
senin aracı görmek nasip olmadı bi ara görelim nasipse.
bi denerim olmadı sökeriz ya boyama değil sonuçta
ayrıca sen satmamışmıydın arabayı ya
müsait bi zamanda buluşuruz inşallah
Kurtuluş füme stop her Golf ün hakkıdır Altın sarısı bile olsa siyah zor bi renktir hata kabul etmez
ben sağını sıfır buldum 50 Tl ye Sol unu aradım kırık soluk olmayan bi tane sol bulamadım sonra boyama işini denedim güzel olunca bidaha uğramadım adama zaten modern sanayideki topla çıkmacıda idi belki hala duruyodur bi sor istersen
bana maliyeti ise 15TL (motip Transparan stop boyası) + 20 işçilik (ki güzel olunca gönlümden koptu :P) 35 TL oldu...
Stopun boyalı hali ile sadece telefonla çekilmiş bu foto var şuan