İbrahim Bey bunu gördüm sonra facebook fan sayfasında da denk geldi bana aynısı...fakat donanım paketi değilmiş, 200-300 adet üretilecekmiş,sınırlı sayıda yani 2012'de Comfortline modelinde 2. vites opsiyonel olacakmış, parası olmayan 1. vitesten 3.vitese atacak, yok öle bedavaya 2.vites
RESMİ sitenin donanım penceresinde gördüm http://binekarac.vw.com.tr/polo-donanim.aspx burdan bakabilirsiniz..Tam olarak sınırlı sayıdamı üretilecek orasını bilmiyorum fakat hiç çıkarmasaymış iyiymiş aman aman donanıma kattıkları eksikler değil , ihtiyaç olan özellikler yok yine o üzücü 1.2 tsi finito olmuş oda yok
2012'de Comfortline modelinde 2. vites opsiyonel olacakmış, parası olmayan 1. vitesten 3.vitese atacak, yok öle bedavaya 2.vites
beyler, garip bir soru olacak ama; sizin araçlarda emniyet kemeri ikazı var mı? dün farkettim de emniyet kemerini takmayınca bizim polo uyarı vermiyor... selamlar...
2012 polo comfortline larda ek olarak yol bilgisayarı ve lastik basınç sensörü standart donanım haline gelmiş ...