bugün itibariyle aracımı almış bulunmaktayım. ilk izlenimlerim genel olaral olumlu. bir çok forumda şu cümleyi görmüşsünüzdür " boş bir araca bu kadar para verilirmi diye başlayan ben olsam şunu bunu alırdım ile devam eden" Arkadaşlar samimi olarak söylüyorum bir üst segmente bile bir çok marka polo kalitesine yetişmesi için çok çabalaması gerekiyor. Bende de soru işareti olan donanım olarak zayıf ve üstelik benzinli bir araca bu kadar para vermekle doğrumu yapiyorum diye tereddütlerim vardı. Araca binip kontağı cevirip biraz kilometre yaptıkca çok iyi bir tercih yaptığımı anladım. Bugüne kadar bir çok bir çok araç kullanan biri olarak söylüyorum bunları. ilerleyen zamanlar da sağlamlık adına kusurları olurmu bilmiyorum zamanla göreceğiz. Aracın detay işçiliği oldukca başarılı, ses izalasyonu sınıfına göre oldukca iyi, düşünülen ince ayrıntılar bir çok üst sınıf araçta hala yok ( camların kumandadan açılıp kapatılması, sogutmalı torpido vb)
Yakıt konusunda net bir şey şuanda söylemem mümkün degil ilk depo 200tl ye 46 litre benzin aldı. 70 km lik bir kullanımım oldu yol bilgisayarına göre ortalama 7.2 lt olarak görünüyor kilima 2. kadamede sürekli çalışıyordu. Yeni bir motora göre değerler fena değil gibi görünüyor. 4000 km den sonra yakıt tüketiminin düşeceği söyleniyor onuda zamanla göreceğiz. Aracta anlam veremediğim tek şey vites göstergesi oldu 55km hızla hafif eğimli yolda tırmanırken 5. vitese atmam konusunda çok ısrarcı oldu bende kırmayıp attım sonuç araç bayıldı
zamanla birbirimizi daha iyi anlayacağımızı umuyorum. şimdilik izlenimlerim bunlar. araçla ilgili sorusu yada merakı olanlara elimden geldiğince buradan bilgi aktarmaya çalışırım. Saygılar