Gönderen Konu: JANT boyatma..ANKARA  (Okunma sayısı 3653 defa)

Çevrimdışı makovad

• Profili Görüntüle
JANT boyatma..ANKARA
« : 15 Ağustos 2011, 21:01:08 »
Merhaba arkadaşlar..

Sürekli bir soru ile karsınıza gelıyorum..Motor sorunsallarını allaha sukur cozduk ..cms 5 kollu jant kullanıyorum..Benden once kullanan cok guzel kullandıgı ıcın heryerı cızık dolu :D ve ben bu celık jantı boyatmak ısıtyorum..Ankara da bu ısı tam olarak yapan ve fıyat konusunda da ucuk rakamlara kacmayacak bır usta arıyorum..yardımlarınızı beklıyorum...

GOLF4 TRENDLINE 2000 MODEL..

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
Ynt: JANT boyatma..ANKARA
« Yanıtla #1 : 15 Ağustos 2011, 21:22:13 »
maddi durumun musaitse golf pasific jantlarını tak bence mevcut jantı zımparalayıp iki dakikada boyıyanlarda var jantı komple soyup statik boyalarla boyıyanlarda var he yanlş anlama cms komple soyulup boyanmaya değcek bi jant değil zaten 2 takım cms parasına çıkar :D
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı kerim_dikmen

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 16 Ağustos 2011, 14:45:38 »
hele bi dur kardeşim sen aracı sürürken aracın cantlarına mı bakıyon el görüyor. yapacaksan güzellik arabanın içine yap içinde olan hep sensin ne bileyim içeri led çalışması yap ses sistemiyle oyna koltuklara kılıf al yap birşey ama içeri yap
kerim_dikmen

Çevrimdışı makovad

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 16 Ağustos 2011, 15:24:56 »
Benim aracin ici klasik veallaha sukur tertemiz :) temixligini boya kalkmasi ya da yoldan giderken ki gacur gucur sesler gelmiyo cunku ice modifiye gerek yokzaten allaha sukur temiz ve bakimli.. Aklima jantlar takildi sadece o maksatla soruyorum.. Yuksek bir butcem olasaydi pasifik janti alabilirdim ama gerek yok jantlarim 5 kollu zaten guzel duruyor sadece cizikler var ucuza hal edebilirsek yapalim die dusundum yoksa zaten onemli degil..

Çevrimdışı kerim_dikmen

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 20 Eylül 2011, 21:43:08 »
kafana göre takıl kardeş para senin canın ne istiyorsa onu yap zaten beğenmediğin birşeyi yaptırmak istemezsin
kerim_dikmen