Gönderen Konu: Lütfen Yardım !  (Okunma sayısı 2446 defa)

Çevrimdışı ilkarabam6n

• Profili Görüntüle
Lütfen Yardım !
« : 18 Ağustos 2011, 00:03:52 »
Slm arkadaşlar 99 1.6 8v aut polo hb arabam var . Cumartesiye kadar size sorucaklarım olucak ( sonradan pişman olmamak için ) İlk önce klasik stop problemini artık bende yaşıyorum  :( 1- Devir düşüyo ayağımı gazdan çekip frene basmadan stoppp sonra hemen çalışıyo ama trafikte zor bi durum malum Bu stop problemi genelde benzin çeyrek depodayken oluyo bazende yarım deponun üstündeyken yani anladığım kadarıyla pislikten falan değil peki nedeenn  2 - buji değişimi yaptırıcam Nkg iridyum tavsiyeleriniz ? 3 - 99 modellerde subap ayarı var mıdır önceki konulara baktım kimi yok dio kimi var Bi de subap ayarı fazla yakıt yakmasını engeller mi ? 4 - Tüp taktırıcam manifoldu deldirmeden onun yerine pipo koydurmak ne kadar sağlıklı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler İnanın kafam çok karışık  :-[
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2011, 00:07:55 Gönderen: ilkarabam6n »

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
Ynt: Lütfen Yardım !
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2011, 10:00:13 »
ilk önce arabanın benzinde sağlık çalısmasını sagla

bogaz kelebeği buji ve kabloları disbiritör kontrolü benzin pompasının durumu ondan sonra lpg işini buldugun ustan ile karsılastır artı ve eksilerini manifoldu deldirmeden yapma imkanı varsa çok düzel olabilir.

benzinde sağlıklı çalısmayan araba inan lpgde seni hayata küstürür mevzu polo 6n ise :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı ilkarabam6n

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 19 Ağustos 2011, 11:22:24 »
99 modellerde subap ayarı var mı

Çevrimdışı orca

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 22 Ağustos 2011, 00:30:21 »
99 modellerde subap ayarı var mı
99 1.6 8valf lerde sübap ayarı yok eğer motorunda şıkırtılı bir çalışma varsa sübap vuruntusu gibi karter kapağını söktür karteri ve karterdeki yağ pompasının filtresini temizlet 60 tl gibi bir maliyeti var motor acayip rahatlıyor ve ses kesiliyor bilgine
RedMercury