Gönderen Konu: İlk çalışmada marşa basıyorum gaz a basmayınca almıyor.  (Okunma sayısı 8243 defa)

Çevrimdışı EsatTR55

• Profili Görüntüle
aracım benzin\ lpg li sabah marşa basıyorum fakat gaz a basmayınca marş almıyor. benim düşüncem borulara yakıt gitmiyor. araç uzun süre bekleyip soğuduğunda tekrar aynı sorunu veriyo borulardan yakıt çekiliyor diye yorumladım. Sizin görüşleriniz nedir arkadaşlar deneyimi olan var mı ? Teşekkürler

Çevrimdışı mucteba

• Profili Görüntüle
Ynt: İlk çalışmada marşa basıyorum gaz a basmayınca almıyor.
« Yanıtla #1 : 22 Ağustos 2011, 14:28:59 »
http://www.vwtr.net/forum/bora/bora-golf-hakkinda-sormak-istediginiz-her-konuda-yardim-icin-beklerim-t7830.0.html
bu konuda sorunuza cevap olabilecek cevaplar var diye hatırlıyorum, uzun diye üşenmeyin çok faydalı bilgilerle dolu, faydanıza olacaktır

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 22 Ağustos 2011, 16:35:57 »
buji ve kabloları en son ne zaman değişti bu halde devam ederseniz ilk kış zamanlarında marş motorunu yersiniz uzun marş ile
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı EsatTR55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 23 Ağustos 2011, 01:24:47 »
buji ve kabloları en son ne zaman değişti bu halde devam ederseniz ilk kış zamanlarında marş motorunu yersiniz uzun marş ile

araç abimden kaldı bana bujileri 15bin km önce değiştirdi sanırım ama buji kabloları değişmedi hiç. Marşa basılı tutmuyorum hiç zaten hırpalanmada yok benim usta biraz uzak bana telefondan sordum borulara yakıt gitmiyor dedi. Gitcez artık bakalım ne çıkacak.

Çevrimdışı ilGhiNC

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2009 Golf6 1.6 Trendline - Grafit Mavi --- 2015 Seat Leon 1.2 TSI Style Emocion Kırmızı Sunroof
« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2011, 02:10:38 »
Abimden kaldı derken???Durumu merak ettim açıkçası?Kötü bir durum yoktur inşallah???
CRAFTER TDI 163 ps

Çevrimdışı mucteba

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 23 Ağustos 2011, 17:59:55 »
okuduklarımdan hatırladığım kadarıyla benzin pompasıyla alakalı olabilir, boğaz kelebeği(emin değilim) olabilir yine, ateşlemeden olsa sürekli olur diye ilk çalışmada değil diye düşünüyorum. ha bi de benzin kalitesi var, bi ihtimal de ondan olabilir, saygılar...

Çevrimdışı EsatTR55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 23 Ağustos 2011, 20:32:27 »
Abimden kaldı derken???Durumu merak ettim açıkçası?Kötü bir durum yoktur inşallah???

yok kardeş Allah korusun kendisi Polis eğitim merkezinde aile de ikimizde ehliyet vardı zaten iki kardeşiz o olmayınca bana kaldı :D kötü durum yok Allah a çok şükür.

Çevrimdışı EsatTR55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 23 Ağustos 2011, 20:36:50 »
okuduklarımdan hatırladığım kadarıyla benzin pompasıyla alakalı olabilir, boğaz kelebeği(emin değilim) olabilir yine, ateşlemeden olsa sürekli olur diye ilk çalışmada değil diye düşünüyorum. ha bi de benzin kalitesi var, bi ihtimal de ondan olabilir, saygılar...

boğaz kelebeği 2ay oldu temizlendi sorun yoktu. yakıtı opetten alıyorum. benzin pompası için birşey söyleyemeyeceğim bugün bakıyordum gaz pedalındaki boşluk dikkatimi çekti gaz telini gerdirdim biraz bi etkisi olur mu bilmem. fırsatını bulsam usta ya götürcem bakalım   ???

Çevrimdışı ilGhiNC

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2009 Golf6 1.6 Trendline - Grafit Mavi --- 2015 Seat Leon 1.2 TSI Style Emocion Kırmızı Sunroof
« Yanıtla #8 : 23 Ağustos 2011, 23:39:11 »
yok kardeş Allah korusun kendisi Polis eğitim merkezinde aile de ikimizde ehliyet vardı zaten iki kardeşiz o olmayınca bana kaldı :D kötü durum yok Allah a çok şükür.
Sevindim.Benim de abim askere gitti bir buçuk hafta önce Golf bana kaldı  :)
CRAFTER TDI 163 ps

Çevrimdışı EsatTR55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 24 Ağustos 2011, 01:16:03 »

kaderdaş olduk desene Allah kazasız,arızasız kullanmak nasip etsin. :melek: Abim varken güzeldi yakıtı o koyardı ben gezerdim heyyy gidi günler  :) şimdi daha az geziyorum anladım ki su yakmıyormuş  :)

Çevrimdışı ilGhiNC

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 24 Ağustos 2011, 01:23:58 »
 :) doğru su yakmıyor.Yaş kaç usta?
CRAFTER TDI 163 ps

Çevrimdışı EsatTR55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 24 Ağustos 2011, 01:37:14 »
:) doğru su yakmıyor.Yaş kaç usta?

22

Çevrimdışı ilGhiNC

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 24 Ağustos 2011, 02:49:16 »
Ben 19 :) daha gencim
CRAFTER TDI 163 ps

Çevrimdışı EsatTR55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 24 Ağustos 2011, 15:03:11 »
Ben 19 :) daha gencim

:saygılar hayat sana güzel gençlik güzeldir.