Gönderen Konu: Silecekler, Lambalar, Sisler, Korna Hiçbir şey çalışmıyor birden sustu araba ?  (Okunma sayısı 6157 defa)

Çevrimdışı byturel

• Profili Görüntüle
ARkadaşlar merhaba ,

Benim karşılaştığım sorunla belki sizler karşılaşmadınız, İnşallah' da karşılaşmazsınız temennim bu yönde.

Şimdi sorun şu arkadaşlar dün akşam uzun yola çıktım. Arabayı park ettim. Kapattım. Saat gece 4 de geri dönmem gerekiyordu, arabayı çalıştırdım kontağı açtım sonra lambaları açmaya çalıştım kısalar yanmıyo uzunlar yanmıyo, İşin garip tarafı ne korna ne silecek ne arka fren lambaları ne sinyaller  hiç birisi çalışmıyor. Sigortalarına baktım tek tek, yan kapaktaki ,  aküdeki sigortaya baktım tek tek hiç bir sorun yok. Arabayı park ettiğimde lambalar yanıyodu. sorun yoktu.

Sizce neden kaynaklanıyor olabilir. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor.. Yorumlarınızı ve önerilerinize gerçekten ihtiyacım var :( 
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

Çevrimdışı odyseuss

• Profili Görüntüle
sigortalar sağlamsa, elektrikçiye gitmen gerekiyor.
Sigorta kutusunu kontrol edin, genelde sorun ondan çıkıyor.  :)
VW Sakarya Facebook Sayfası

Çevrimdışı byturel

• Profili Görüntüle
Sorun çözüldü Arkadaşlar,

Direksiyon kutusunun altında bulunan kontağın iç mekanizmasındaki bağlı kontak termiği değişti. Bütün sorun oymuş Beyaz bir ufak 4 cm çapında silindir şeklinde parça.

Orjinalini taktırdım 70 TL neyseki başka bir büyük sorun yokmuş teşekkürler yardımlarınız için tekrar teşekkürler
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.