Keçedense şayet, keçeyi değiştirmeyi,tamiri şiddetle tavsiye etmiyorum kardeşim,habire bozulur. Yaşadım,tatdım,biliyorum...
Resimlerde pek bi yakuşuklu. Zaman ayırıp katılan arkadaşlara tek tek teşekkür,gelemeyip iyi dileklerini iletenlere ise en kısa sürede aramızda görme mesajını iletiyorum. Gebze'den Oğuzhan,saygılar... Aynen katılıyorum . Gelen herkese teşekkürler. Çok keyifliydi..Umraniyede Murat :saygılar
Oto 2000 bozuk olanı alıp 250tlye çıkma parçayı veriyor ama onunda tamir görmediğinden emin olamam malesef.yinede çıkma almayı planlıyorum tamir ettirmektense.Alıntı yapılan: betoqu - 29 Ağustos 2011, 02:19:12Resimlerde pek bi yakuşuklu. Zaman ayırıp katılan arkadaşlara tek tek teşekkür,gelemeyip iyi dileklerini iletenlere ise en kısa sürede aramızda görme mesajını iletiyorum. Gebze'den Oğuzhan,saygılar... Aynen katılıyorum . Gelen herkese teşekkürler. Çok keyifliydi..Umraniyede Murat :saygılarMurat naber..?
İiii vallahi senden ne haber bizden başka kimse yok zaten forumda
Bilall nolmuşş o gün öylee haberleri aldım
N'olmuş abi.?
cadde ışıklar.. 1.9 tdi vs 2.0 gti
Şekil şemal,şöför Cemal... :saygılar
biz temelle konuşuyoduk yan arabadki yeşil yanmış fırsat blip kalktı bende vitesi kaçırınca yürüdü olay olcak bi durum yok:) roll günü yapalım isterseniz 60_240;)
kardeşim, kat iptali yapınca alt devirler bitti diyen sen değilmiydin...