Öncelikle hayırlı olsun kürşat kardeşim.Düşündüğün araçlardan Peugeot a şiddetle bulaşmamanı öneririm elektrik aksamı %90 ının sorunlu kimse çözemez kendi servisi bile küfür eder arabaya oldu sanır eve gidersin tekrar bonuslarıyla başlar alarmı çalar kendi kendine,göstergenin ışıklar gider bilgi ekranınınki yanar sonra ona tam çare bulunur bu sefer bilgi ekranınınki söner,camları bozulur,aniden bastıran bi yağmurda sunroof un kapanmaz sinirden elinle çekersin tırnakları kırılır.yol tutuşu zayıftır virajlarda esner yaylanır kafasına göre direksiyonu aşırı yumuşaktır önce güzel gelir ş.içinde uzun yola çıkarsın sertleşmez araba gezinir durur yolda.piyasası düşüktür 2. elde satmak zulümdür herkes bozulacak diye bakar haklıdırlarda çünki mutlaka bozulur.artıları içi ferahtır ön camdan ve kelebeklerden dolayı motoru canlıdır bunun dışında güzel şekil verilmiş bi geri dönüşüm kutusudur.ben bir ay 307 1.6 110 Xs kullandım zararına sattım lanet olsun kapımdan peugeot sokmam bidaha.
Jetta iyi hoş ama ne bileyim benim stilim değil...Leon çok yakışıklı donanımlı rn alınabilir araç ama seat markası soru işareti.Bütçeyi zorlayabiliyosan yeni Civic sedan gerçekten iyi bir araba.bunun dışında Sportline,Tour,Goal bulursan Golf 5 te alınabilir.belki biraz saçma olacak ama bu arabaların hepsi daha pahalı vs olmasına ragmen Golf IV ün tadını alamayabilirsin