Gönderen Konu: vites değiştiriken cuufff diye çıkan o güzel ses ne acaba  (Okunma sayısı 36031 defa)

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
Ynt: vites değiştiriken cuufff diye çıkan o güzel ses ne acaba
« Yanıtla #14 : 15 Eylül 2011, 22:26:05 »
o sebepten çözüm olarak vitesi değiştirirken camı açıp kendin cufff diye bağırsan daha çok dikkat çekersin.   :tamamdir

koptum yaa   :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

biraz gülmek lazımdı.iyi formlar.

Çevrimdışı erdem325

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 16 Eylül 2011, 02:21:39 »
ayrıca blow off hıc bır sekılde yakıt arttırmaz motora ekstra guc saglamaz turbonun bırden durmasını engeller bu şekilde turbonun zarar gormesını engeller tek ozellıgı budur :) ve ayrıca ses verir işte :) ama dedıgım gıbı turbosuz araclara takılmasını mantıklı bulmuyorum

mantikli gelen tek yorum ;)

elektronik blow-off = apacilik..
eger araciniz turbo ise blow-off baglanilabilir, degilse zaten istesenizde baglayamazsiniz :)
ayrica blow-off valve lerin sessiz calisanlarida var, hepsis caf cuf ediyor diye birsey yok..

Çevrimdışı buyukvardar

• Golf 4 Bir Tutkudur Vaz Geçemezsin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 18 Eylül 2011, 23:29:14 »
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. bu arada kötü haber vereyim kaza yaptım  :-[ virj içinde beton mikseri başka bir aracın aniden yola çıkması sonucu  birden durdu önüm de bmv; ama ben duramadım  :'( haldırs diye geçirdim bmv ye fazla bişey yok değişecek parçada yok ama kaput tanpon sol çamurluk boyanacak arabanın orjinalliği gitti ona üzülüyorum birde farın teki kırıldı. arabamı adapazarına götürdüm sanayide servise bilerek vermedim servisten çok şikayet var çünki aile dostu kaportacımız var o hallederiz dedi gönül rahatlığıyla bıraktım. oofff ya gitti canım arabam  :t

Çevrimdışı leonerdi

• golforever...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2000 skoda octavia 1.8T 20V
« Yanıtla #17 : 20 Eylül 2011, 17:31:17 »
geçmiş olsun buyukvardar . allah daha beterinden saklasın yine fazla bişey yokmuş sonuçta 10 yaşında araba artık bizimkiler olacak o kadar bu arada bu blow off un maliyeti nedir acaba bende GTI var çok huoşuma gidiyor bu ses ama araştırmalarımdan bişey elde edemedim biri diyor zararı yok biri diyo zaralı anlayamadım bişey. ama en önemlisi maliyeti tabii

Çevrimdışı buyukvardar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 21 Eylül 2011, 15:19:57 »
teşekkür ederim saolasın amin beterin beteri var tabiki. allah hepimizi korusun.  mal canın yongası derler üzülüyor insan. neyse oldu olan. valla blow off un fiyatını araştırmadım çünki turbo araçlara takılıyormuş o yüzden araştırma gereği duymadım. keşke bizimkilerede çakma değilde orjinali olsaydı ne süper olurdu. gerçi hani belki ilerde aynı sesi duymaktan belki insan sıkıla bilir diyede düşündüm  :-\

Çevrimdışı gurkanpeker

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 21 Eylül 2011, 16:59:48 »
gecmiş olsun hocam benimde sacma sapan şeyden sağ çamurluk değişti olunca oluyor :( servis düzelmeye uğraşmıyor bile bide kasko olunca hemen takıyolar :(

Çevrimdışı buyukvardar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 22 Eylül 2011, 11:33:05 »
saolasın gürkan bey evet ya oldumu oluyor işte. servisinde o kötülüğü var işte en ufak bişeyi değiştirmeye kalkıyorlar. tamam değişsinde satarken çok büyük sorun oluyor hele birde galericinin eline düştüyseniz çekeceğiniz var  >:( deli ediyorlar insanı.  orda boya var burası değişmiş eee... arabanın fiyatı 21.000 ise 18.000 'e indiri veriyorlar hiç km veya içinin temizliğine bakmıyorlar bile. gerçi bizde de suç var araba alırken değişen parçalı arabalara pek yanaşmıyoruz. ama bizide bu hale galericiler getirdi.

Çevrimdışı buyukvardar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 22 Eylül 2011, 11:38:17 »
yaa bu farları zenon yapsam mı ki ? hellanın içi siyah mercekli farları varmış onlar nasıl ki kullanışlımıdır bilen var mı acaba ?

Çevrimdışı gurkanpeker

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 22 Eylül 2011, 13:27:21 »
benim normal farlarda takılı xenon memnunum merceklidi bide hella olunca super olur bence :) bide araclarımız aynı renk aynı model ve comfort :) zaten kaskoda bitti yaptırmadım bidada servise gitmem

Çevrimdışı buyukvardar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 23 Eylül 2011, 17:34:37 »
vayy renk daşız yani. kötü yanı çok dikkat çekmesi mavi renk okadar fazla bilinen bir renk değil çünki. nazara çabuk geliyor. benim başıma geldiği gibi. :-\  aracın resimlerini ekleye bilirmisin farlar nasıl durmuş merak ettim doğrusu. az önce aradı :lar araban hazır gel al diye. eğer hoşuma giderse farları değiştiririm neden olmasın. gerçi içimden de biri sat arabayı diyor biride satma opellere biraz merak sardım twinportlara ama doğru düzgün o kasa içinde olumlu bir yazıya rastlamadım. ne yapsam bilmiyorum. malzeme kaliteli diyorlar, ama performansı nasıl birde viraj içinde kabiliyeti nasıl onu bilmek lazım. birde aklımdan seat leon geçiyor. leonlarında klima sorunu olduğunu duydum. ama duruşu güzel arabanın.  :o valla çok kararsız kaldım. nasip kısmet artık.

Çevrimdışı gurkanpeker

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 23 Eylül 2011, 18:03:55 »
evet cok nazara geliyo ve adamlar anahtarla ciziyorlar :( ben aracı ilk sahibinden aldım garajda duruyordu bende sokokta :) resim eklerim hocam bence opele gecme özlersin arabanı leon lar cok güzel ama banada geliyo bazen satıcam reno 9 alcam :) gecen gün yıkadım parlattım arabayı 2tane eleman geldi zile basıyolar abi diyo satılıkmı yok dedım hocam satmıyorum :) cok dikkat cekıyor

Çevrimdışı gurkanpeker

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 27 Eylül 2011, 09:43:05 »
fatih bey normal farda zenon böyle ben memnunum ama mercekli daha güzel olur

Çevrimdışı buyukvardar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 28 Eylül 2011, 23:19:54 »
 :D vayy süper duruyor maaşallah... yaa benim farların arasında çok az bişey boşluk kalmış nasıl otutturacaz onları yaaa.. iki tarafta da var çamurlukların arası görünüyor. farları hella takmışlar çıkanlarda hellay dı. ama tam oturmamış yerine. bu zenonu ayrı merceği ayrımı satıyorlar. artı bu üzerindeki farlara mercek nasıl takılıyor yuvasından büyük gibi geldi sanki.

Çevrimdışı gurkanpeker

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 29 Eylül 2011, 08:59:00 »
bunlara mercek takılmaz heralde ya takılsada orjinal gibi olmaz en iyisi far almak komple gg da filan var sıfır merceklı farlar far boşlukları için bi kaportacıya goster abi hallederler gorusmek uzere