arkadaşlar bugün arabamı bir arkadaşımla Maslak taki Doğuş a gönderdim, yaklaşık bir hafta önce randevu almıştık ve aracı sabah 08:30 da servise bıraktık ve akşam 5 de aldık. dsg ile ilgili olarak program güncellendi, dsg den gelen sesin normal olduğu şanzımanda en ufak sorunun olmadığı söylenmiş, zorlanan kontak içerisindeki parça değiştirildi ve gerçekten yağ gibi olmuş (bu arada parça garanti dışı yaptırılırsa 280 tl ve daha önce gittiğim İstanbul da ki özel servis 15 gün beklemem gerektiğini söylemişti), ayrıca ön sol tekerlekten gelen cayırtı benzerindeki sesin biryerlere toz dolması nedeni ile olduğunu ve bunun temizlendiğini söylemişler ayrıca bu arabalarda bu durumun bazen meydana geldiğini söylemişler, arkadaşın anlattğına göre toz balata veya fren sisteminde bir yere değil başka bir yere girmiş fakat telefonda adını hatırlayamadığı için net bilmiyorum, ayrıca servisde hizmetinde fena olmadığından bahsetti umarım anlattıklarımdan işinize yarar birşeyler çıkar sorunuz olursa benim mobil modem de çekerse cevap yazarım.