istanbul ters abi ankarada olsaydı biz gelirdik şahsen birdahakine ankara yaparsa bu org yi yapan arkadaslar daha cok katılım olacagına inaniyorum.
Şimdi Öncelikle ben bu organizasyonu başlatan arkadaşa Teşekkür ediyorum yazdıklarım yanlış anlaşılmasın FAKAT,
Türkiye geneli bir VAG buluşması İstanbulda yapılmaz. Yapılanında adı türkiye geneli diye hitap edilemez . İstanbulun coğrafi konumu olsun ,( Yurdumuzun En ucu ) Büyük Metropol oluşu (zaten trafiği kendine yetmiyo ) Sitemize üye olan arkadaşlarımızın türkiye genelinde yaygınlaşmış olması itibariile. Gerçekten Türkiye ölçekli bir buluşma en güzel ESKİŞEHİR de düzenlenir. Çünki Ortak nokta ve şehirin çoğunluğunun genç , öğrenci ve yenilikle açık olmasından ötürü dikkat ve ilgi çekecektir ve katılım kat ve kat artacak esas buluşmanın anlamı ortaya çıkacaktır. Bu buluşmaya konyadaki , antalyadaki , izmirdeki, ıspartadaki vs vs vs vs yaz yazabildiğin kadar nasıl gelsin.. Bu işler bana dokunmayan yılan bin yaşasınla değil herkezin ortak şekilde külfetin altına elini koymasıyla gerçekleşir. ( KAPLUMBAĞACILAR GİBİ ). Ben bir kaç yerde yazmıştım hatta bu konuşmayıda İstanbula geldiğimde buluşmamızda arkadaşlarımlada paylaşmıştım . Ama maalesef Bir Hondacı gibi Bir Tosba cı ve Hatta Puntocular ( Geçen Eskişehirde buluştular ) gibi bir organize olamıyoruz ve olamayızda gibi gözüküyor. Arkadaşlar bu bir fikir , bu bir öneri , bu bir sitem , Bu ir dertleşmedir Kimsenin yanlış anlamasını istemiyorum. Kesinlikle bu konuyla alakalı karalama vs değil sadece Başlığında Turkey Vag ibaresini gördüğü içindir. Tekrar tekrar Özür diliyorum ve yanlış bir şey söylemediğim kanaatindeyim SAYGILAR...