Valla şuan bende normal halojen sarı ampul takılı farın temizligi cok farkediyo farlarımdan birinin içi kirli ama onun dışında ya xenon ya da normal sarı halojen olmalı o %90 fazla ışık falan ustunde yazanlar hep hava civa cok ampul denedim olmuyo ve xenon taktırmaya karar verince ben oncelikle sonar angel almayı düşünüyorum onu alırsam sonra ona gore xenon alacagım yoksa boyle devam etcegim bir süre angel alana kadar normal xenon takılınca dikkat edin ampulleriniz ikinci el olmasın biri az biri cok yanıyo ve far ayarı yapanlar yapılmaz xenon ayarı falan deselerde parasıyla degil mi yap deyin yaptırın emin olun oluyo ayarı ve goz almıyo eski araclarımda da vardı ve hiç daha selektör yemedim yolda benm bildiklerim bu kadar o mavi boyalı ampuller hep hikaye ya sıfır xenon ya da sarı normal halojen bu arada gozunuz alışınca uzun bi süreden sonra hepsi az geliyo muayenede ışık gücü düşük dediginde ise genelde far camından dolayı oyle cıkıyo ankarada sonar angel 300 lira civarında bulursam alacagım mercegini degiştirip kullanacagım