Gönderen Konu: Golf IV Stop Boyama (Sinyal ve Geri vites kısmı)  (Okunma sayısı 21478 defa)

Çevrimdışı muratbaymis

• Profili Görüntüle
Ynt: Golf IV Stop Boyama (Sinyal ve Geri vites kısmı)
« Yanıtla #14 : 12 Eylül 2011, 22:21:32 »
dostum satılık bölümüne ilan verebilirsin fotolarınıda koy takas istediğinide belirt bu tarz bi uygulamaysa çabuk satarsın ama komple kapkara boyama falansa biraz zor ;) bu arada bazı boyacılar çıkarabiliyor o boyaları stopa zarar vermeden öyle bişeyde yapabilirsin.
tineri sordum ama stoplara zarar verir dediler şimdilik duruyor bakalım satlık ilan bölümüne koydum zaten

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 13 Eylül 2011, 20:23:24 »
Comfortline modellerde orjinalde siyah olan varmı sinyal ve stoplarda? Ben aldığımda böyleydi...

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #16 : 14 Eylül 2011, 08:39:48 »
Comfortline modellerde orjinalde siyah olan varmı sinyal ve stoplarda? Ben aldığımda böyleydi...

hayır yok aracın farlarını değiştirmişler.

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 14 Eylül 2011, 10:08:09 »
Ellerine sağlık güzel olmuş....

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 14 Eylül 2011, 23:59:49 »
hayır yok aracın farlarını değiştirmişler.

yapanın ellerine sağlık çok seviyorum böyle  :sevgi:    :D

Çevrimdışı ozkan golf4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 28 Eylül 2011, 01:11:37 »
bana nedense hiç garip gelmiyor orjinal hali. yani sarı ve beyaz olan hali. hem bunun bir standartı yokmu? yani arkadan gelenlerin sizi stoplarınızı ne renkte gördüğü vs. yada geri geri giderken arkanızı gece net görmeniz(şeffafken) sizin için önemli değil mi? siyah yaptığınızda muayenede sorun olmuyor mu?
beğenen istediği gibi yapar tabi ama arkanızdakileri de düşünün derim. benimkisi gri renk ve ben çok yakıştırıyorum orjinal halini.

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 28 Eylül 2011, 01:46:40 »
 oncelıkle paylasım ıcın tesekkurler. icten mi boyadın dıstan mı :-\n bır de stopları nasıl soktun? Ben de yapmayı dusunuyorum.
Bu hafta sonu farları sokup ıcını ıyıce yıkadım -bızım buraların tabırıyle- cıncık gıbı oldu :D bır ara da far karartma ıcın  sıyaha boyamayı dusunuyorum. O zaman hem farları hem stopları senın tavsıye ettıgın boyayla boyarım.
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 28 Eylül 2011, 09:48:57 »
arkadaslar ben siyah folyo cektirmeyi düsünuyorum nasıl olur arabam siyah
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 28 Eylül 2011, 13:13:27 »
bana nedense hiç garip gelmiyor orjinal hali. yani sarı ve beyaz olan hali. hem bunun bir standartı yokmu? yani arkadan gelenlerin sizi stoplarınızı ne renkte gördüğü vs. yada geri geri giderken arkanızı gece net görmeniz(şeffafken) sizin için önemli değil mi? siyah yaptığınızda muayenede sorun olmuyor mu?
beğenen istediği gibi yapar tabi ama arkanızdakileri de düşünün derim. benimkisi gri renk ve ben çok yakıştırıyorum orjinal halini.
konunun basındada belirttiğim gibi transparan boya kullandım ve bir kat attım bu yüzden sinyalim aynı netlikte sarı geri vites lambamda aynı netlikte beyaz yanıyor ;) normal füme stoptan ayırmak cok cok zor bu halde ki coğu arabadan anlayan arkadasım degistirip füme stop taktgmı sandı.bunla beraber aracı muayne edecek arkadasın anlamasına imkan yok anlasa bile hepsi kendi renginde yandgı icin dyebilecegi bisey yok.ben sahsen sarı halini hic sevmiyodum halada sevmiyorum füme stop Golf ıv ün olmazsa olmazı bence.

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 28 Eylül 2011, 13:16:24 »
Bu arada kırmızı folyo cekmeyin cünki her lambanız kırmızı yanıyor buda hem tehlike yaratıyor hemde kötü bir görüntüye sebep oluyor.

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 28 Eylül 2011, 13:21:29 »
oncelıkle paylasım ıcın tesekkurler. icten mi boyadın dıstan mı :-\n bır de stopları nasıl soktun? Ben de yapmayı dusunuyorum.
Bu hafta sonu farları sokup ıcını ıyıce yıkadım -bızım buraların tabırıyle- cıncık gıbı oldu :D bır ara da far karartma ıcın  sıyaha boyamayı dusunuyorum. O zaman hem farları hem stopları senın tavsıye ettıgın boyayla boyarım.
ben dıstan boyadım icten boyarsan farın ici su almıs gibi düzensiz sekilde kararır sakın :) stopları sökmeye gerek yok sadece boyıycagın kısım acıkta kalacak sekilde bant ve gazete kagıdıyla maskele yapamıyosan bi boyacıya git 15dakka sürmez isi 15 20tlde atarsın hic ugrasmazsın karar senin

Çevrimdışı yesilkrt

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 28 Eylül 2011, 13:59:25 »
dışını boyamak da çok içime sinmiyor açıkçası. çünkü yama gibi olacakmış gibi geiyor bana.
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 28 Eylül 2011, 14:23:07 »
dışını boyamak da çok içime sinmiyor açıkçası. çünkü yama gibi olacakmış gibi geiyor bana.
bir yada 2kat at cok güzel oluyor ama fazla kat atınca dedigin gbi yama gibi durur benimde en korktugum sey öyle durmasıydı

Çevrimdışı yesilkrt

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 28 Eylül 2011, 14:44:51 »
ıcten boyayınca neden su gırmıs gıbı duruyor, stopların ıcı kabartmalı mı? bır de dıstan boyayınca matlasmasından ve reflektorlerın etkısının azalmasından korkuyorum.
Son olarak da sence bu anlamda(yukarda soyledıgım korkularıma gore) transparan boya transparan folyoya göre daha ıyı mıdır?
MK-IV- Comfortline