Gönderen Konu: Vites Sorunu  (Okunma sayısı 9139 defa)

Çevrimdışı Miktat11

• Profili Görüntüle
Ynt: Vites Sorunu
« Yanıtla #14 : 10 Eylül 2011, 09:49:56 »
bunları okuduktan sonra acıkcası benimde gözüm korktu mk1 almaktan yana bence fiyatı düşük diye tercih etmek ve yanlış insanlarla karşılaşmak başımza büyük felaketler getirebiliyormuş

umarım sorunlarını en kısa zamanda halledebilirsin

Çevrimdışı taha_jetta80

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 10 Eylül 2011, 11:35:33 »
focuscan kardeş vites geçişlerindeki sorunun baskıdan olabilir. biz ilk başta baskıdan şüpheleniyorduk şerfsiz ustaların yüzünden şanzımanı kurcalattık. sachs dan uzak dur. iki sahs takıldı ikiside arızalı. birde oto mekanikten alındı bnm baskı balata ordan alma. Adam zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışıyor. bana araba kullanmasını öğretiyor herif. LUK  yada valeo al rahat ol. ben luk taktım. sachs ta araba bağırıyordu çok yüksek devirde bunda it gibi asılıyor gidiyor.

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 10 Eylül 2011, 15:11:06 »
cırtlama ve vites geçişlerinde sıkıntı vites burçlarından ve tamir takımının artık değişmesi gerektiğindendir uğultunun çok sebebi olabiliyor şanzumandan oldugu kesinmi değilse akslardan da olabilir şanzıman tarafındaki.
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı servet_volt

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 11 Eylül 2011, 01:36:11 »
kardesım cok yanlıs yapmıssın senın gelıp gecıcı bırı oldugunun farkına varmıslardır ondan bunları yapmıslardır gercı ızmırlı olsanda yaparlardı onlar ıcın farketmez...

keske sadece sanzumanı degıstırıp devam etseydın devırdaym arka kampana falan bunları en azından ankara yaptırsaydın daha ıyı olurdu

zararın neresınden donersen kardır

bu golf 1 lerden anlayan usta yok golf 1 bır yana golf 3 den anlatan usta daha goremedım ben...

Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 17 Eylül 2011, 02:28:34 »
canın emeklerine değmiş ama ilk mk1 sürüş deneyimim olmasına rağmen çok haz duydum araçtan çok guzel bır hızlanması vardı surus keyfı konfor cok guzeldı zaten sevıodum bu aracları dahada sevdım