teşekkür ederim benimde kafamdaki son işlemler bunlar cam filmi jant ve yay ama bakalım işte ufak ufak biriktirmek lazım spoiler'i R32 modelini bulmak zormuş sanırsam bulabilirsem alıcam ama teşekkür ederim sizin araç da maşallah çok tatlı olmuş eyvallah hakan abim sağolasın bildiğin gibi işte kendi çapımızda çabalanmalar bunlar
Aramıza bir golf tutkunu daha arkadaş katılacak çok az kaldı ona araştırırken bulmuştum yardımcı olabilirsem ne mutlu bana link aşağıda...http://urun.gittigidiyor.com/Volkswagen-Golf-IV-Spoiler-MD-2-Isiksiz-1998-200_W0QQidZZ43922511#aciklama
çok kötü... R32 slim spoyler daha mantıklı olacaktır...
Hayırlı olsun kardeşim güzel olmuş maşaallah,
jantlar iyi olmuş.. Hayırlı ugurlu olsun.. Ne kadara maloldu?? arabanın sürüngenleşmesini bekliyoruz..
Hayırlı olsun.... Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.Bende de audi 17" replika jant var ama leylek gibi duruyor o yüzden indirmeden hala resimlerini koyamıyorum malesef...
Emre hayırlı olsun kardeşim Söylemeye gerek kalmamış sen yazmışsın zaten....Yerle bir bi araç bekliyoruz senden
ben bu arabayı okulda nasıl görmedim bugün Dersinmi yoktu senin Güzel olmuş hayırlı olsun , yalnız dikkat et Atılımın yolları kötü