Gönderen Konu: BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ  (Okunma sayısı 4101 defa)

Çevrimdışı live_dream

• Profili Görüntüle
BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ
« : 10 Eylül 2011, 15:33:33 »
mrb ..bende 2004 pasific var benim bir kaç gün önce aracımda birden cok arıza oluştu ,,ilk etapta kilometre muşurum bozuldu bir süre sonra fark ettimki benzim göstergemde çalışmaz oldu aslında çalışıyordu fakat araba hareket halindeyken hem yazılı hemde sesli olarak uyarıyordu gösterge ise biranda sıfıra inip çıkıyordu demem oki eğerki kilometre arızanız varsa sakın benzin şamandırasını kurcalattırmayın ben asla yetkili servisten şaşmadım şaşmıyacağımda eminimki normal elektirikciye gitseydim, orası senin burası benim dur şunuda bir bakiyim sen şurdan on onbir lokma kapgel derken anamız ağlıyacaktı,ikinci husussa aracım otomatik vites onun sorunu ise normalde 1-2-3-D kullanabiliyordum fakat ne yükseltiyor nede düşürtüyordu yani D le kalktığımda yüksek vitesle kalkmış oluyordu haliyle ağır kalkıyordu sanki balata kaçırıyormuş gibi ilk etapta katalizatör olabilir dediler servis fiyatı ise 3974 tl  fakat sonrasında ise 40 tl lik hız sensörü imiş bundanda eminim ki eğer dışarı gitseydim garanti şanzuman derlerdi .....RİZE den saygı sevgiler

Çevrimdışı live_dream

• Profili Görüntüle
Ynt: BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ
« Yanıtla #1 : 10 Ekim 2011, 22:35:19 »
ula bi allahın kuli   tşk bile demedi,,, ha ben bunu siler sizinde böyle bi arızanız olduğunda söktürürsünüz sanzumanı :-[ :bekleriz:

Çevrimdışı boru degil bora

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 11 Ekim 2011, 00:20:51 »
bilgin için sagol kardeş
Volkswagen araba degil hayat tarzıdır.

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 11 Ekim 2011, 09:05:57 »
kardes sen gel golfculerın sayfasına yaz
2015 1.4 125ps highline