Gönderen Konu: baskı balata  (Okunma sayısı 12888 defa)

Çevrimdışı white quattro

• S-Line white quattro
    • Profili Görüntüle
Ynt: baskı balata
« Yanıtla #28 : 15 Eylül 2011, 19:20:58 »
eğerki düşündüğüm ses ise doğrudan şanzımandan geliyordur ve muhtemelen şanzımanın eli kulağındadır.
Kendi aracımda da başıma geldi önce ıslık sonra hareket halindeyken gaza yüklenince tekleme
1 ay kadar sonrada sanayiye arakadaşın aracını almaya gitmiştim aracı park ettik geri geri çıkarken
yerde yağ havuzu gördüm, hemen arabayı kaldırıp baktıkki ne görelim şanzıman yağ haznesinde çatlak var
şanzıman dişlilerinden biri kırılıp yağ haznesine düşmüş, sonrada hazneyi çatlatmış...

çözüm:
şanzıman komple indi
kırılan dişlinin yerine yenisi takldı
çatlayan yağ haznesi kaynakla tek parça haline getirildi
sonrada toplandı 2010 yaz aylarında 700 tl masrafa yol açmıştı

ıslıktan yola çıkarak anlattım... Umarım sizin aracınız başka bir senbepten ötürü ıslık çalıyordur

Saygılar  :saygılar
quattro

Çevrimdışı optisyen_galip

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 15 Eylül 2011, 19:41:41 »
inşallah diyim vala (( birde yukarda yazmıştım baskı balata değişirken yanlış anlamadıysam volan mu ne taşlanması lazım dediler bu şekilde baskı balatayı takarsak 2 ay sonra yine bizdesin dediler bende tamam dedim taşlayıp taktılar. sence bundan ötürü bir sorun olabilir mi ?

ayrıca bilgiler için teşekkür ederim

Çevrimdışı white quattro

• S-Line white quattro
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 15 Eylül 2011, 19:45:33 »
Volan ile alakalı bi durum başıma gelmediği için net bilgim yok.
O sesin volandan çıkıp çıkmama ihtimali konusunda da bilgim yok malesef...  :-[

Ayrıca rica ederimn  :tamamdir
quattro

Çevrimdışı TuNCh

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 22 Eylül 2011, 00:02:30 »
Arkadaşlar baskı balata değişimi için bugun 2 ayrı yetkili servisten fiyat aldım, ikiside 800-900 civarı rakamlar söylediler. İzmirde tanıdık ustada yok, herkese güvenemiyorumda, okuduğum kadarıyla baskı balata değişimini 300 400 arası yaptıranlar var, İzmirde bildiğiniz usta, özel servis vb varmı bu fiyatlar civarında yaptırabileceğim bir yer..??

Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için...
Golf IV Pacific [2003]

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 22 Eylül 2011, 17:35:46 »
o fiyata  baskı balata artı triger  degistirirsin. Sen git baskı balatayı kendin al en 100-150tl isçilik verirsin 200 parça alırsın sana 300-350 tl patlar. 16v bu fiyat 50-100tl artar ;)
2015 1.4 125ps highline