Gönderen Konu: ön sis lambalarım çalışmıyor yardım edin  (Okunma sayısı 7248 defa)

Çevrimdışı bermuda24

• Profili Görüntüle
ön sis lambalarım çalışmıyor yardım edin
« : 11 Eylül 2011, 11:07:58 »
arkadaşlar aracımı 3 ay önce aldım yeni farkettim ön sis lambalarımın çalışmadığını,far anahtarı kısalar açıkken geriye doğru çektiğimde arka sis lambaları çalışıyor ama öndeki sis lambalarım çalışmıyor sizce nedendir

Çevrimdışı Tcihan

• Duanlamı yaşadım ki bedduanla öleyim!
    • Profili Görüntüle
Ynt: ön sis lambalarım çalışmıyor yardım edin
« Yanıtla #1 : 11 Eylül 2011, 12:19:31 »
Direksiyonun altında solda sigorta kutusu var kapakta da arabanın elektrik aksanındaki her yer sigortalara göre numaralandırılmış eğer kapağın altındaki sigortalara ait etiket harita duruyorsa oradan sis farlarının numarasını bul ilgili  sigortaya git ve kontrol et eğer yapamam diyorsan servis bi baksın.....

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 14 Eylül 2011, 10:59:04 »
Sigortadan da olabilir veya aldığın adam sadece görüntü olsun diye sonradan bağlatmış olabilir eğer öyleyse yeniden tesisat çektirmen gerekecek ve kısalar açıkken geriye doğru çektiğinde hem ön sisler hemde arka sisler çalışacak eğer hepsinin ayı ayrı çalışmasını istiyorsan anahtarını değiştirmelisin...

Çevrimdışı white quattro

• S-Line white quattro
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 14 Eylül 2011, 12:26:37 »
arkadaşlar aracımı 3 ay önce aldım yeni farkettim ön sis lambalarımın çalışmadığını,far anahtarı kısalar açıkken geriye doğru çektiğimde arka sis lambaları çalışıyor ama öndeki sis lambalarım çalışmıyor sizce nedendir

Farın içinde sis farı olduğundan eminmisiniz??? (sorum komik gelebilir ama golf kullanıcılarının çoğunda bu yanılma oluyor)
quattro

Çevrimdışı bermuda24

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 14 Eylül 2011, 22:27:36 »
farlarım sisli olmayan modelden, sis lambalarım far altındaki sis lambası için olan yerde bulunuyor emrah akkas arkadaşımın dediği gibi çalışması gerekiyorsa tesisatı gözden geçirmek gerekiyor anlaşılan çünkü sislere baktığımda ampüller sağlam

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #5 : 15 Eylül 2011, 15:21:45 »
altta farklı bi swich ile bahlanmış olabilir direksyonun alt kısmını kontrol edın eğilip farklı bi tuş varmı diye.

Çevrimdışı white quattro

• S-Line white quattro
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 15 Eylül 2011, 19:28:47 »
Muhtemelen harici bir butona bağlatıklmıştır.
Daha önce  sisl farını açmadınız dimi?
Açmamış iseniz muhtemelen direksiyonunuzun alt bölümlerine dikatlice bakın
mutlaka harici bir buton vardır...

Saygılar ;)
quattro

Çevrimdışı crazycakir_43

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 15 Eylül 2011, 20:21:27 »
konu kirliliği olsun istemiyorum sorumu burada sormak ıstıyorum zaten benım aracta ledli sis var arkada sıs farı yok yani :) bu sis tuşunu önlere sis farı alıp bağlama imkanımız varmı var tabiki ama :) nasıl bağlayabilirim daha önce yapmış biri varmi anlatacak ?