Gönderen Konu: koltuk başlığına monitör montajı  (Okunma sayısı 11913 defa)

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
Ynt: koltuk başlığına monitör montajı
« Yanıtla #14 : 13 Eylül 2011, 23:39:46 »
Resim yokta çekerim..Gümrükten almıştım markası yok herhalde gümrükten sonra marka basılıyor ama pionner vs gibi markaları aratmaz emin olun..Bulamayacağınız alıp dua edeceğiniz bi ürün koltuk kafalıklarıda var kafalıklara monteli sıfır ayarında garantisi herşeyi full duruyor içine dvd alıyor arkadakiler ayrı öndekiler ayrı sevredebiliyorlar..

resimleri bekliorum

Çevrimdışı gültekin77

• Hayat sürprizlerle dolu...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2003 BORA TDİ 130 HP OTM.
« Yanıtla #16 : 13 Eylül 2011, 23:43:40 »
Güzel bir çalışma olmuş eline emeğine sağlık.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

Çevrimdışı deli_kan57

• golf müpdelası :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 13 Eylül 2011, 23:51:19 »
Güzel bir çalışma olmuş eline emeğine sağlık.
çok teşekkür ederim gültekin. elimizden geldiği kadar işte :)

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 14 Eylül 2011, 10:30:49 »
Güzel olmuş tabide ben bu tarz şeyleri uygularken aracıma orjinal parçaları kullanmamaktan yanayım... Çıkma falan alıp keşke öyle yapsaydın...
Kendi adıma konuşuyorum geçende ön logoyu mat siyah ile kapladım. Aslında boyayacaktım ama bizim buralarda sadece logoyu bulamadığım için folyo kapladım en kısa zamanda Aksaraya gidip logo alıp boyayacağım orjinal parçasınıda garajımda saklayacağım....

Çevrimdışı deli_kan57

• golf müpdelası :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 14 Eylül 2011, 22:19:37 »
Güzel olmuş tabide ben bu tarz şeyleri uygularken aracıma orjinal parçaları kullanmamaktan yanayım... Çıkma falan alıp keşke öyle yapsaydın...
Kendi adıma konuşuyorum geçende ön logoyu mat siyah ile kapladım. Aslında boyayacaktım ama bizim buralarda sadece logoyu bulamadığım için folyo kapladım en kısa zamanda Aksaraya gidip logo alıp boyayacağım orjinal parçasınıda garajımda saklayacağım....
bende genellikle senin gibi düşünüyorum ama sabırsızlandım işte. ATATÜRK veya maslak sanayi'ye işim düşerse alıcam bir çift başlık.
« Son Düzenleme: 15 Eylül 2011, 21:38:03 Gönderen: deli_kan57 »