Gönderen Konu: 111 bin km bakımı için yetkili servis fiyatı sizce nasıl ???  (Okunma sayısı 5352 defa)

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
Merhaba Arkadaşlar ,

Öncelikle herkese iyi formlar.Bu gün aracıma binip kontağı çevirdim anda klasik uyarı sesi ile beraber service yazsı ile karşı karşıya kaldım.
Yetkili servis ile gerekli görüşmeler sonrası aracımı servise götürmeyi düşünüyorum.
Aşağıdaki parçların değişimi için işçilik dahil 550 tl tutarında bir fatura ile gerekli bakım işleminin yapılacağı söylendi.Sizce bu parçaların değişimi için fiyat nasıl ???

Araç Golf 4 Benzinli Otomatik  : Tiger seti ; polen filitresi ; bujiler ; buji kablosu ; benzin filitresi ; fren hidrolik yağ ı; silecek suyu  ve tabiki araç teslim edilirken bir servis danışmanı ile life kaldırlarak kontrol edilecek .Genel kontrol salıncaklar; vs vs

Bu arada kafasında bazı soru işaretleri olan arakdaşları görür gibiyim.Yağını niye değiştirmiyorsun yağ filitresi ; hava filtresi ne oldu?
Hemen belirteyim.Geçenlerde serviste implus sensorum değişti.Bu arada yağ geçen bütün borularım src madesi ile serviste  temizlendi.Boğaz kelebeliğide dahil.Bu nedenle yağ ve yağ filitresini yeni değiştirdim.Ayrıca hava filitresi olarak k&n kutu içi kullanıyorum.Daha yeni değişti.Lastikler de nitrojen gazı var.Bu sebepten bazı servis işlemlerini yukarıdaki şekli ile revize ettim.Sizce fiyat nasıl ??? Aklınıza gelen ilave bir işlem olabilir paylaşırsanız sevinirim.

Bu arada ben İstanbul 'da yaşıyorum.Profilimide en kısa zamanda revize edeceğim.Fiyatı veren servisi formda paylaşmam nekadar doğru olur bilmiyorum bu sebepten şimdilik isim hakkı bende saklı.

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
Ynt: 111 bin km bakımı için yetkili servis fiyatı sizce nasıl ???
« Yanıtla #1 : 15 Eylül 2011, 18:55:18 »
İstanbulda hangi yetkili servis acaba,gittiniz yer?
03.06.2005

Çevrimdışı white quattro

• S-Line white quattro
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 15 Eylül 2011, 19:38:09 »
Kaba taslak hesabımlar yaklaşık 170-200 arası işçilik ücreti alacaklar geriside parça parası
bence gayet iyi (triger seti toplam 4 parça aklınızda bulunsun) takılacak parçaları görmenizi tavsiye ederim...
sadece kayış değiştiripte gönderebilirler....

Saygılar ;)
quattro

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 15 Eylül 2011, 21:25:37 »
Kaba taslak hesabımlar yaklaşık 170-200 arası işçilik ücreti alacaklar geriside parça parası
bence gayet iyi (triger seti toplam 4 parça aklınızda bulunsun) takılacak parçaları görmenizi tavsiye ederim...
sadece kayış değiştiripte gönderebilirler....

Saygılar ;)

açıkcası bu parçları yetkili servisten tedarik edip sonra özel bi serviste yaptırmayı düşündüm.ama triger seti değişimi sonrası motorun senteye getirilmesi ve özel bi işçilk istediği için yetkili servisi kullanmak istiyorum.tabi verilen fiyatın mantıklı olması şartı ile ki şuan banada fena gelmedi.uygun gibi...

ayrıca parçaların fatura üzerinde dökümünü istedim.setin içindeki parçaları (v kayışı ;...telefonda bir sürü saydı.) görmek adına.çıkan parçalarıda geri isticem.

bilgilendirme için teşekkür ederim.

form yetkililerine sesleniyorum.caps lock tuşu çalışmıyor.:( yoksa noktadan sonraki büyük harf kullanımına saygım var.:)

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 15 Eylül 2011, 21:36:48 »
İstanbulda hangi yetkili servis acaba,gittiniz yer?

erel yetkili servis.bu fiyatın içinde daha önceden almış olduğum araçlarım için kazanmış olduğum %20 servis indirimimde var tabi.ayrıca %25 parça indirim hakkı.bunlarıda belirteyimde sorun olmasın.belkide herkese uyguluyorlardır.ama indirim hakkım olduğunu söylediler.uygulanmış hali her şey dahil bu fiyat.

Çevrimdışı oneblood

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 16 Eylül 2011, 00:17:47 »
bence ağır bakımı serviste yaptırmak mantıklı çünkü yaptıkları işe 2 yıl garanti veriyorlar ayrıca tüm parçalar orjinal.

%20 indirim aracın yaşına göre belirleniyor(maksimum indirim bu) zaten ve kdv hariç fiyat üzerinden yapıyorlar bu indirimi.

%25 parça indirimi ben hiç duymadım,nasıl oluyor?

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 16 Eylül 2011, 09:16:36 »
bence ağır bakımı serviste yaptırmak mantıklı çünkü yaptıkları işe 2 yıl garanti veriyorlar ayrıca tüm parçalar orjinal.

%20 indirim aracın yaşına göre belirleniyor(maksimum indirim bu) zaten ve kdv hariç fiyat üzerinden yapıyorlar bu indirimi.

%25 parça indirimi ben hiç duymadım,nasıl oluyor?

Dün birebir servis yetkilisi ile görüştüm.Bu hesaplamalar sırasında %25 parça indiriminizde var diye kendi söyledi.Artık hesaba katıp katmadığını bilmiyorum.Gene sorar netleştirir bilgi veririm.Varsa hakkı olanlar serviste sonuna kadar kullansın.

Çevrimdışı nakres

• http://www.vwpasa.com/
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 16 Eylül 2011, 19:02:27 »
kampanya vardır
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon