Gönderen Konu: GOLF IV  (Okunma sayısı 5401 defa)

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
GOLF IV
« : 18 Eylül 2011, 20:26:10 »
kendi far ampullerı hıc gostermıyor uzunları ozellıkle zenon taktırmayı düşünüyor eniştede hangı marka iyidir nasıldır 6 aya kadar yanıyor falan dıyolar dagıtıyor dıyolar hangısı en randımanlısı yardım edersenız sevınırım

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
Ynt: GOLF IV
« Yanıtla #1 : 18 Eylül 2011, 20:54:47 »
Space al derim ben..5 yıl garanti ve aranı 20 bin$ a kadar sigorta yapıyor..270 lira olması lazım...Ama kalite aydınlatması vs mükemmel..

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 18 Eylül 2011, 21:48:39 »
Space al derim ben..5 yıl garanti ve aranı 20 bin$ a kadar sigorta yapıyor..270 lira olması lazım...Ama kalite aydınlatması vs mükemmel..
tamam tesekkurler kardes dagıtması falan ne durumda

Çevrimdışı KOÇ:)

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 19 Eylül 2011, 01:16:05 »
Göstermiyor derken :/
Uzunlar ?

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 19 Eylül 2011, 01:17:58 »
yeterl
Göstermiyor derken :/
Uzunlar ?
yeterlı gelmıor ya

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 19 Eylül 2011, 01:36:18 »
Golf IV ün uzun farları diğer araçlardaki gibi etrafı değil tamamen önünü aydınlatıyor.
Bir çaresi olduğu sanmıyorum. Xenon zamanında kullanmıştım ciddi bir rakam ödeyerek almıştım yağmurda hiç birşey göstermiyor.
Evet gerçekten arabaya çok ayrı bi hava katıyor, ve kuru havada iyi bir performans sergiliyor ama ıslak yerde çok yetersiz. ( Şahsi görüşümdür bu benim, yağmurda standart fardan daha iyi gösterdiğini söyleyenlerde var )

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 19 Eylül 2011, 01:52:12 »
Golf IV ün uzun farları diğer araçlardaki gibi etrafı değil tamamen önünü aydınlatıyor.
Bir çaresi olduğu sanmıyorum. Xenon zamanında kullanmıştım ciddi bir rakam ödeyerek almıştım yağmurda hiç birşey göstermiyor.
Evet gerçekten arabaya çok ayrı bi hava katıyor, ve kuru havada iyi bir performans sergiliyor ama ıslak yerde çok yetersiz. ( Şahsi görüşümdür bu benim, yağmurda standart fardan daha iyi gösterdiğini söyleyenlerde var )
bende xenona pek guvenmıorm acıkcası dagıtır ve gostermez dıe bakalm arac enıstenın o karar vercek ben sadece marka arastırması ve memnunluk arastrması yapıorm

Çevrimdışı Serhat4Motion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 19 Eylül 2011, 02:10:33 »
yagmurda göstermiyor denilen xenonlar sonradan takilanlar icinmi gecerli sadece.?

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 20 Eylül 2011, 04:58:58 »
Fabrika çıkışlı xenon ya da bi-xenon ' lu herhangi bir araç kullanmadım ama sonradan taktırdığım xenonlarda memnun değildim.

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 20 Eylül 2011, 11:11:31 »
Fabrika çıkışlı xenon ya da bi-xenon ' lu herhangi bir araç kullanmadım ama sonradan taktırdığım xenonlarda memnun değildim.
fabrika çıkış on numarada sonradan takılanlarda uyumsuzluk var ve sistemi farklı

Çevrimdışı Serhat4Motion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 20 Eylül 2011, 17:36:58 »
sonradan takilanlar icin gecerli olmali zira ben orjinal olanlari sari farlara degi$mem resmen kör oluyorsunuz xenondan sari ampule gecince yagmurlu vb havalarda etkili oluyor ama i$te sonradan takilanlar demekki i$e yaramaz oluyor cok ki$i öyle diyor. yada marka kalite farki söz konusu....

Çevrimdışı deli_kan57

• golf müpdelası :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 20 Eylül 2011, 17:50:05 »
size katılıyorum arkadaşlar. xenon far o kadarda etkili olmuyor yolda. acaba benmi körüm yoksa farlarda mı bir problem var diyordum,meğerse farlardaymış.  :D demekki kışın  orjinalleri takmak lazım.

Çevrimdışı Serhat4Motion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 20 Eylül 2011, 18:01:31 »
 bora var bende normal havalarda 180den sonra gercekten tehlikeli oluyor orjinal farlariyla.  yagmurlu havalarda 120den sonra heryer iptal. hele hele hizli hizli karanlik bi yolda otobanlarda virajlari zor yakaliyorsunuz biraz dikkatsizlik olsa viraj alamiyacak gibi oluyor orjinal farlarindan dolayi. mecbur GaZ kesiyorum.

normal havalardada zaten far olmasa bile surebilirim. bari sirf kar$idaki beni gorsun diye yakiyor gibi hissediyorum kendimi. vakit bulup ilgilenemiyorum farlarla yada herhangi bir$eyi ile. ama bende deneyecegim sonradan takilan xenonlari.

dedigim gibi orjinaller herdaim on on on 10numara. kar ki$ sis yagmur hepsindede resmen ortalik  projektorle aydinlatilmi$ gibi oluyor.