Gönderen Konu: Serviste Bakım  (Okunma sayısı 3049 defa)

Çevrimdışı uler

• Profili Görüntüle
Serviste Bakım
« : 23 Eylül 2011, 22:35:43 »
Arkadaşlar son zamanlarda Volkswagen servislerinde araç bakımı yaptırdınız mı?yüde 25 indirim devam ediyormuş.Triger seti değiştirdinizmi?serviste su pompasının fiyatını sormadan söylemiyorlar.gerektiğinde değişeceğini söylüyorlar bu doğrumu?yoksa servise gidince bizi mecbur bıraktırıp değişitirtmek zorunda mı bırakıyorlar?servise hiç gitmedim.tavsiye edermisiniz?
Servis triger seti ,filtreler,yağ,bujilere 740 indirimli yüde 25 fiyat verdi işcilik dahil.

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
Ynt: Serviste Bakım
« Yanıtla #1 : 23 Eylül 2011, 23:15:21 »
devirdaim ( su pompası ) belirli periyotta değişmesi gerekir bazı arkadaslar hatta genelimiz dogusa kıl o yüzden özel kendi ustanıza yaptırmanızı önerirler
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı optisyen_galip

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 24 Eylül 2011, 10:51:36 »
en son mart ayında yaptırdım bütün ağır bakımları (90 bin bakımı) banada öyle bi fiyat verdiler indirimle 650tl ye yaptırdım. devirdayım pompasınıda değiştim zaten değişen parcaları sana veriyorlar iyiki değiştirmişim çok kötü durumdaydı..

Çevrimdışı kerim_dikmen

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 24 Eylül 2011, 11:05:19 »
arkadaş ben bu konularla ilgili bir link atmıştım servislerin ne kadar rezil bir yer olduğu hakkında arama yaparsan görürsün servis rezaleti diye yaz o gelir sonra kararını ver
kerim_dikmen

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 27 Eylül 2011, 14:06:40 »
Evet geçen hafta yaptırdım.Hatta forumda ararsan 111 km bakımı diye çıkacaktır.Değişen parçlar orda yer alıyor.Ben bazı parçaları listeden çıkarmıştım.Çünkü zamanı gelmeden değiştirdim.Onlarda yağ ve yağ filtresi.

Konu başlığını mutlaka incele derim.Ayrıca servise gidince aracımı life kaldırıp baktılar.Bazı değişmesi gereken parçlar vardı.Porya,iç aks körükleri,arka takozlar,vs vs ben bu kontorol ile yetinmedim.Ücretsiz olan ekspertize soktum aracımı. Ayrıca gene ücretsiz olan muayne öncesi kontorole girdim.Bunlar servis hizmeti aldığın zaman ücretsiz oluyor diye biliyorum benden para almadılar.Yukarıdaki bahsettiğim konudaki parçlar dışında ek iş formu düzenliyorlar.Değişmesi gereken parçalar ile ilgili.(Ekspertiz raporu.)Sana soruyorlar.Yapmamızı istemisiniz diye.Ben zamanım olmadığı için total toplamda 111 bakımı(550 tl )+1120,00 tl =1.670 tl ile aracımı baştan aşağı yeniledim.Herşey dahil fiyatlar şimdi gönül ferahlığı ile muayneye girip çıkıcam inşallah.Ayrıca triger bu gerçekten ciddi bi sistem serviste yaptırmak gerekiyor.Motorun senteye getirilmesi falan bunlar ince noktalar.Ben servisten çok memnun kaldım.Evet işçilik fazla gibi ama bostancı sanayi sitesinde sadece trigere 600 tl dedi  bi usta beni çıldırtı.Ben komple bakım yaptırdım o fiyata.Devir daimi vs birsürü parçayı da değiştirdim.Faturaya bakıp fiyatını söylücem sana.Akünün ölçüm değerlerini bile benimle paylaştılar.Tabi bir sürü ölçüm ve test sonucu.Ayrıca 2 yıl garantili işçilik.Genede karar senin.

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 28 Eylül 2011, 19:01:39 »
Yetkili servis Su pompası fiyatı 96,75 tl ve tabi 50 tl işçilik =146,75 tl kdv içinde olması lazım.Yuvarlama hesabı 150 tl diye bilirsin.