Gönderen Konu: oto alarm  (Okunma sayısı 6482 defa)

Çevrimdışı deli_kan57

• golf müpdelası :)
    • Profili Görüntüle
oto alarm
« : 20 Eylül 2011, 18:06:25 »
arkadaşlar benim araç 2001 model comfortline. anahtarı sustalı olan cinsten.aracıma alarm taktırmayı düşünüyorumda, acaba alarm taktırırsam camlar açık kaldığında otomatik olarak kendisi kaldırıyormu. ben biraz araştırdım. bu sistemde[sustalı anahtarın üzerindeki tuşlar alarm sistemini tetikleyerek alarmın devreye girmesi] sadece desi oto alarm yapıyormuş.desi ana bayiine gittim,aracınızda özellik varsa kaldırır,yoksa kaldırmaz diyor.net bişeyde söylemedi. taktırırız bide kaldırmazsa bi işe yaramaz zaten.  aranızda aracı 2001 model ve desi alarm sistemi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. artık araçtan inerken camları kaldırmaktan bıktım.

Çevrimdışı ramazan33

• Profili Görüntüle
Ynt: oto alarm
« Yanıtla #1 : 20 Eylül 2011, 19:55:21 »
2001 model confortlınede kendı orjınal anahtarında var tabı gıdıp servıse actırıyorsun bu özellıgını...yıne bu forumda okudum  :D
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2011, 19:57:33 Gönderen: ramazan33 »

Çevrimdışı optisyen_galip

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 20 Eylül 2011, 20:07:12 »
benim araç 2000 Trendlıne benden önceki kişi söylemiş olduğun Desi markasından taktırmış kullanımı çok iyi bi basıyorsun bütün camlar kapalı..Hatta gecende çok acelem vardı arabada pisti biraz makineye soktum attım parayı düğmeye bastım bi baktım bütün camlar açık hemen kapıları kitledim anahtardan kapantılar bu artısıydı..

Tek bir eksisi var çok güneşli bir hava camları azacık aralık kalsın hava alsın diyorsun ya, çıkk o olmuyor ara hep kapalı hep kapalı :)) Ama benimki sustalı flan değil normal anahtarlık :)

Çevrimdışı deli_kan57

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 20 Eylül 2011, 23:18:21 »
2001 model confortlınede kendı orjınal anahtarında var tabı gıdıp servıse actırıyorsun bu özellıgını...yıne bu forumda okudum  :D
ne yani, camları kaldırma özelliğinden yararlanmamız için alarm taktırmamıza gerek yokmu şimdi?

Çevrimdışı ramazan33

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 21 Eylül 2011, 03:25:46 »
bwnim bildigim yok sadece serviste aktıf ettıroyon 20 lira filan ayrıca acarkende camların acılmasını da istıyorsan onuda yapıyolar forumda okudum.. bende yaptırcam

Çevrimdışı deli_kan57

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 21 Eylül 2011, 12:13:56 »
bwnim bildigim yok sadece serviste aktıf ettıroyon 20 lira filan ayrıca acarkende camların acılmasını da istıyorsan onuda yapıyolar forumda okudum.. bende yaptırcam
teknik servisi aradım, tekniker, aracınızı getirin bakalım dedi. o'da bilmiyor  olup olmadığını..
« Son Düzenleme: 21 Eylül 2011, 12:14:46 Gönderen: deli_kan57 »

Çevrimdışı yabancı

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 25 Eylül 2011, 15:07:38 »
ben yeni desi alarm taktırdım. tüm camlar kilitleyince otomatik kapanıyor. ama kötü tarafı yukarıda arkadaşında belirttiği gibi havalandırmak için camları aralık bırakamamak...

biliyorsunuz anahtarı kapıya takıp açık yönünde tutarsanız istediğiniz kadar açılıyor. ama kitlenince alarm camları otomatik kapatıyor

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #7 : 25 Eylül 2011, 18:19:11 »
Aracınızın kapı deliğine anahtarı sokup sağa cevirip beklerseniz tüm camları kapatır aynısını açma yönünde yaparsanız tüm camları açar bu fabrika çıkışı bir özelliktir.bu özellipğe sahip araçlarda Sol kapı içine bir devre hazırlıyor elektrikçiler internette hazır satılanlarda var cam kaldırma modülü diye geçer 50TL civarı bir maliyeti vardır bunu taktırdıktan sonra aracın orjinal kumandasında kapama düğmesine basılı tuttugunuz kadar camları ve sunroof u kapatır ayrıca aralıkta bırakabilirsiniz camınızı alarma gerek yok bunu için ;)
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2011, 18:19:42 Gönderen: rene »

Çevrimdışı deli_kan57

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 25 Eylül 2011, 21:30:23 »
Aracınızın kapı deliğine anahtarı sokup sağa cevirip beklerseniz tüm camları kapatır aynısını açma yönünde yaparsanız tüm camları açar bu fabrika çıkışı bir özelliktir.bu özellipğe sahip araçlarda Sol kapı içine bir devre hazırlıyor elektrikçiler internette hazır satılanlarda var cam kaldırma modülü diye geçer 50TL civarı bir maliyeti vardır bunu taktırdıktan sonra aracın orjinal kumandasında kapama düğmesine basılı tuttugunuz kadar camları ve sunroof u kapatır ayrıca aralıkta bırakabilirsiniz camınızı alarma gerek yok bunu için ;)
işte beklediğim cevap  :D  :D  :D    teşekkür ederim.. ;)

Çevrimdışı rbaydug

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 26 Eylül 2011, 16:10:59 »
ben erenin dediği gibi, elektrikçiye 50 liraya modül taktırdım. Kapı döşemesini söküp, kilitle cam arasındaki kabloları kesip arasına bu modül denilen aleti yerleştirdi. İşlem sonucunda, kumandadan kilitleme yaptığınız an camlar kapanıyor. Basılı tutarak ayarlama yapma şansı yok.tek basışta tamamen kapanıyor. Azcık ayarlama yapmak için anahtarı takıp camları açsanız bile, yine anahtardan tekrar kilitlediğiniz anda camlar kapanıyor artık :(
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2011, 16:12:06 Gönderen: rbaydug »

Çevrimdışı deli_kan57

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 26 Eylül 2011, 19:10:37 »
teşekkürler arkadaşlar.oto elektrikçi ile konuştum yarın halledicek inşaALLAH..  :tamamdir

Çevrimdışı deli_kan57

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 27 Eylül 2011, 22:52:24 »
işlem başarıyla gerçekleşmiştir arkadaşlar. :tamamdir benim için en büyük sorunlardan biri ortadan kalkmış durumda.usta 50 TL ye halletti  sağolsun.  sizlerede teşekkür ederim.çok yardımcı oldunuz. :sevgi: