Disklerin paslanmasi kacinilmaz arkadaslar, porselen olanlardan almadigimiz surece. Sanirsam arkadas marka kiyaslamasi yapmis diger markaya gore brembo daha erken paslandi demek istemis belki de. Brembo frende 1 numaradir. Ama Bremboysa cok fazla cakmasi var hemde cok cok fazla. Her kirmizi kutudaki brembo degil malesef. Gercek brembo olsa alin baska birsey dusunmeyin. Ama cakma brembo yerine orjinal FERODO gercekten ucuz ve iyi.
TRW hic kullanmadim ama yumusak ve performansli ise denerim onu. Cunku yemisim tozunu temizleriz. Yumusak olmali basinca yapismali diske
Tahta gibi balata olsun istemez kimse, bazilari uzun omurlu olsun diye sert takiyor ama cok buyuk hata. Golf 4 un frenleri cok iyidir ama dogru disk ve balatada cok cok daha iyi
Ornegin benim degisimden once disklerin bitmis erimis haliyle bile suankinden cok cok daha iyiydi. Bir yerden hata yaptim ama nerde o da usta kafasina gore aldi parcalari orada.
FERODO ve METELLI kullandi karisik. FERODO kismi tmm da METELLI markasina bulasmamak lazimmis. Ogrenmis olduk