Gönderen Konu: lastik alıcam yardım..  (Okunma sayısı 19722 defa)

Çevrimdışı odyseuss

• Profili Görüntüle
Ynt: lastik alıcam yardım..
« Yanıtla #28 : 26 Eylül 2011, 09:02:22 »
Michelin'den şaşma yoksa çok pişman olursun  :D
VW Sakarya Facebook Sayfası

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 26 Eylül 2011, 09:08:15 »
260 lira tanesi nası olck :) ?
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı rsb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 26 Eylül 2011, 09:28:58 »
ben lastiklerimi aldım ... jantlar boyadan çıkınca  takıcam ve inşallah iyi olacağını düşünüyorum ... izlenimlerimi paylaşırım sizlerle ...

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 26 Eylül 2011, 10:30:10 »
hangi marka aldın dostum ?

Çevrimdışı rsb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 26 Eylül 2011, 15:46:31 »
lassa impetus revo ... bridgestone turanza er300 ün kopyası diyebilirim görsel olarak ... aynı hamurdan yapıldığı aynı fabrika üretim olduğu tek farkı üretim kalıplarının ( desenlerin ) farklı olduğu söyleniyo ...  kullanıcı yorumlarına göre ise turanza yanak blokları biraz daha sert olup yol sesini fazlasıyla içeri aldığı ama aynı zamanda virajlarda yanak blokları sert olduğu için daha verimli olduğu söyleniyo .. impetus revo için ise biraz daha yumuşak sessiz , konforlu ve turanza ya %90 yakın  performans verdikleri söyleniyo ... bu bilgiler ne kadar doğrudur bilemem denemeden yorum yapmak yanlış olur .  şöyle bir gerçek var .. en dandik lastik bile 10000 km yüksek performans verip 10000 km den sonra lastiğin kalitesine bağllı olarak kötüleşmeye başlıyo ... ben aracımı alalı aşağı yukarı 9 -10 ay kadar zaman geçti ve daha henüz 10000 km yapamadım toplamda 8000 km yaptım ... bu lastik beni 20000 km idare etse 2 sene gibi bi süre benim için yeterli kaldıki en az 40000 km gider kanımca  ... sende benim gibi çok km yapmıyosan hiç düşünme al diyebilirim ...

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 26 Eylül 2011, 17:23:42 »
dostum er300 modelini opel astrada kullandım. jeep biniomuşum gibi bi hissiyata vardım . öyle sert öyle komforsuz bi lastik olamaz. haa yüksek hızda performansına diyecek yok o tamam ama şu anki aracım bora 1.6 comfortline. adı üzerinde comfor.
yani o tip lastikler bu araçlar için üretilmemiş. bi ford focus binseydim kesinlikle brigstone yada lassa tercihim olurdu. ama boraya çok sert o lastikler. sanırım continental tercih edicem...

Çevrimdışı rsb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 26 Eylül 2011, 18:06:32 »
"impetus revo için ise biraz daha yumuşak sessiz , konforlu ve turanza ya %90 yakın  performans verdikleri söyleniyo "

kısmı gözünden kaçtı herhalde :) kullananlar  yumuşak ve sessiz olduğunu söylüyo .. konfor konusunda lassa  daha iyimiş ... er300 , conti vs markalar kullanıp lassaya geçenler memnun olduğunu söylüyo bende ona istinaden lassa tercih ettim ... istiyosan lassa lastikleri ola bi araba sürmeye çalış ... en mantıklısı o olur ...

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 26 Eylül 2011, 18:32:36 »
valla nekadar bora gördüysem hep altında michelin,continental var. pek lassa kullanan bora kullanıcısı yok etrafımda. lassa da brigstone ile aynı fabrikadan cıktıgı için yumuşak olduguna inanmam biraz zor oluyo :D zaten bn profesyonel bu işi yapan bi lastik teknik servisine sordum.
michelin çok pahalı bu ayarda bu yumuşaklıkta daha ucuz hangi ürünü tercih etmeliyim dedim continental dedi. bende sanırım continental tercih edicem.

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 26 Eylül 2011, 18:35:27 »
tabi lassa 4 lastik alana 1 yıl yol yardım hediye ediyo. continentalde böle bi durum yok :D yol yardım da önemli bişi yani :D cezbedici bi eşantiyon :D

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 29 Eylül 2011, 17:40:07 »
arkadaşlar bgün kararımı verdim bridgestone ER300 turanza'da karar kıldım. sert falan ama napalım artık.
iyice araştırdım. testleri birincilikle tamamlamış. ıslak kuru her zeminde performansı fazlaymış. öle öle çok övdüler. bgün taktırıyorum inş. hayırlısı olsun biraz kullanıyım görüşlerimi de yazarım..

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 29 Eylül 2011, 17:44:34 »
petlas baksaydın onlar içinde iyi diyorlar
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 29 Eylül 2011, 17:46:28 »
turanza iyidir  :tamamdir Nizam petlas kış lastiklerinde fiyat / performans açısından 1 numara

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 29 Eylül 2011, 18:00:04 »
turanza iyidir  :tamamdir Nizam petlas kış lastiklerinde fiyat / performans açısından 1 numara

anladım sağol abi
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 29 Eylül 2011, 18:06:51 »
İzmirde bir ara taksicilere kampanya yaptılar sanırım neredeyse %80-85inde vardı ama sonrasında petlas almadıklarını çok duydum :D