Pamuk prensesimizi biliyosunuz büyük heyecanla aldık 1 hafta içinde bu hale getirdik arkadaşımın ailesel bir nedenden dolayı evden ayrılması icap etti acilen pamuk prensesi satmamız gerekiyor ilanı daha sahibindene vermedim çünkü gerçekten değeri bilinicek ender bulunan CABRİOLET'lerden geçmişini araştırdım Bursa'daki ilk MK1 Cabriolardan ve orjinal Cabrio sonradan kesme vs değil ruhsatta bile çift renk olarak yazmışlar
Arkadaşım temizlik konusunda benden daha titizdir çalıştığı için zaten genelde bende kalıyodu prenses ben geziyordum
Model:1983
Motor:JB-1500cc
Şanzıman:5ileri vites geçişleri şıkır şıkır
1 Hafta içinde yapılanlar....
V desen 195-45-15 performans lastikleri
15inç BBS RS jantlar
Xenon
Sustalı Anahtar+Merkezi kilit
Logosuz ön
spor panjur
Spor Direksiyon+Direksiyon Göbeği
Kapı döşemeleri+Koltuk kılıfları sıfırdan yapıldı(siyah+beyaz)
Kapı Kilitleri+Kapı ayarları
Triger Komple Set Değişimi
Bujiler-Buji kabloları
Havalı Korna+Ferrari Korna(Özellikle havalıda süper kamyoncular dahi korkuyor)
Sony Xpload Teyp (en son modeli)
Ön 2 hoparlör(Pıoneer)
Arka 2 hoparlör(Pıoneer)
Subwoofer 1200W(JBL+Kabin)
Amfi(Zohm)
Amfi kabloları
Arka kampanalar
El fren telleri
Ön amortisörler coiloverdır
Eksikler:
El freni Tabancası arızalı
Ön camda çatlak var aldığımızda vardı
ön tamponda+yan marşpiyelin birinde çatlak var fiberden tamiri mümkün
Orjinal tentesi duruyor daha fakat değişmesi gerekiyor ama durumu fena değil
LPG için ayar gerekiyor biz benzinde kullandığımız için ellemiyoruz
Sırf pamuk prenses için İstanbul Esin Ticarete geldik hep incik boncuk parçalar aldık 300 TL vs masraf yaptık cam açma kolları kapı pimleri vs vs en önemlisi iş yerlerimizden izin alıp hep peşinde koşturduk el emeğimiz büyük...
Fiyat olarak İnternete 11.000 yazıcaz gerçek ederi o aldığımızdan bugüne yaptığımız emeği üzerine koyduk fazla çıktı ama yinede verebiliceğimiz rakam bu eski sahibinde götürdük kendi arabasını tanıyamadı o derece değişti yani siz anlayın
VWTR'deki abilerimize 10.500TL diyorum son bişeyler daha yapmaya çalışıcaz yeterki kıymetini bilen birine gitsin aracın fotoğraflarını yarın fırsat bulunca koyyarım benim konuda bir kaç fotosu var isteyen facebooktanda bakabilir