konuyu biraz hortlatacağım kusura bakmayın
bu sorun pek gündemde olmadığına göre ya çoğu kişi müzik dinleyerek umursamamaya çalışıyor
ya da tam sonuca ulaşamadığı için pes etmiş durumda
internette bulduğum yabancı bir sitede fotoğraflara bakarak arka küllükten başlayıp torpidoya kadar söktüm
bant ile çoğu yeri yapıştırdım, sadece torpidoyu takıp bozuk yollara soktum deneme amaçlı ve ses gelmediği için topladım konsolu
ancak yine ses geliyor ve anladığım kadarıyla plastiklerin birbirlerine sürtünmesinden değil
konsolun sol tarafındaki bej plastik bölümün kendisinden kaynaklanıyor ki zaten sökenler görmüşlerdir bu parça torpidoya bağlantılı
vites bölümün gerisi ile torpido arasında kalan boşluğa kalın sert ama bastırınca esneyebilen siyah renkli bir sünger sıkıştırdım ama pek azalmadı
aracımı çok seviyorum alıştım sat al yapmak istemiyorum ve biliyorumki çoğu arabadan yine sessizdir ama sinirimi bozuyor müzik dinlemiyorumki sesleri bastırayım. hatchback seviyorum yoksa sinirli bir anıma gelip bunu satıp üstüne ekleyip d sınıfı eski bir araç bile düşünürdüm. sonuç olarak psikolojimi bozmaya başladı sizde durum ne