Anket

lpg mi bobın mi problem

lpg mi
3 (75%)
bobin mi
1 (25%)

Toplam Oy Verenler: 4

Gönderen Konu: bobin sorunu  (Okunma sayısı 6739 defa)

Çevrimdışı scream

• Profili Görüntüle
bobin sorunu
« : 21 Eylül 2011, 22:45:08 »
herkeze selam aranıza yeni katılıyorum 2 senedir beyaz golf4 prımline kullanıyorum 2 ay oncesi atiker marka lpg taktırdım hersey normaldi gecen gun cenaze için memlekete gıttım bıraz bastım tabı dunuste lpg kendını kıtledı benzıne otomatık gectı lpg kabul etmedi seslı uyarı verdi ardından arıza ısıgı yandı 50km sonra  kendılıgınden lpg gecıs yaptı ama 100 gecmedi sallanarak calısıyordu kontak kapatıp tekrar calıstırdım calısma normale dondu ama arıza ısıgı hala yanıyodu kontak kapatmadan ist dondum ama hala ısık yanıyo ve sallanarak calısıyo bobınde degıstırdım aynı bılgısı olanlar yardım bıktım ben bu aractan

Çevrimdışı frtzmn

• Profili Görüntüle
Ynt: bobin sorunu
« Yanıtla #1 : 22 Eylül 2011, 02:21:25 »
benzinde herhangi bir sorun yapmıyosa titremede yapmıyosa muhtemelen gazla alakalı bir sorundur

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 22 Eylül 2011, 02:54:33 »
motor devır sensoru arızalı olabılr cekıste problem varsa bujı kablosu kopmus olabılr benzındede tuptede sorn yoksa bobin dgldır

Çevrimdışı scream

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 22 Eylül 2011, 19:04:54 »
benzin ve lpg de cekısten dusuyo durdugum yerde gaza bastıgımda motordan tuhaf ses cıkarıyo sankı motor havaya kalkıcak kapının onune cektım duruyo hafta sonu ilgilencez artık :((

Çevrimdışı tehlike91

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 23 Eylül 2011, 01:52:21 »
arkadaşım bi serwise git bilgisayara bağlat orda bütün hatalar çıkıyor boştan yere sağa sola para harcama

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 23 Eylül 2011, 10:48:54 »
aynı şey başıma geldi bilgisayara bağlatınca büyük ihtimalle ateşleme bobinlerinden birini gösterecek. bende 4. ateşme bobininde ateşleme tespit edilemedi dedi. yalnız ben o bobini yeni değişmiştim. usta bujilere baktı. 4. bobinin altındaki buji siyahlaşmıştı sanırım yeterince ateşleme yapmıyor. bütün bujileri 4 tırnaklı buji ile değiştik sorun kalmadı. (çekiş arttı yakıt düştü) 4 tırnaklı buji tavsiye ederim fiyat 70 tl civarı 4 ü
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2011, 10:54:08 Gönderen: bennecyim »

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 23 Eylül 2011, 11:29:42 »
herkeze selam aranıza yeni katılıyorum 2 senedir beyaz golf4 prımline kullanıyorum 2 ay oncesi atiker marka lpg taktırdım hersey normaldi gecen gun cenaze için memlekete gıttım bıraz bastım tabı dunuste lpg kendını kıtledı benzıne otomatık gectı lpg kabul etmedi seslı uyarı verdi ardından arıza ısıgı yandı 50km sonra  kendılıgınden lpg gecıs yaptı ama 100 gecmedi sallanarak calısıyordu kontak kapatıp tekrar calıstırdım calısma normale dondu ama arıza ısıgı hala yanıyodu kontak kapatmadan ist dondum ama hala ısık yanıyo ve sallanarak calısıyo bobınde degıstırdım aynı bılgısı olanlar yardım bıktım ben bu aractan
sarsıntılı çalışma ve gazı almama diyince ateşleme aklıma geliyor :-\ buji, bobin vs :-\ lpg enjektörü de olabilir şayet benzinde sorun yoksa
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 23 Eylül 2011, 11:30:50 »
Ama şöyle bişey de var: benzin gazdan rahat yandığı için sorunu benzinde yapmayıp gazda yapabilir.
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 23 Eylül 2011, 22:02:43 »
BCB motorlarda buji kablosu yok
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı scream

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 23 Eylül 2011, 23:15:42 »
c.tesi hersey belli olucak cıkan sorunları sızınle paylasırım hepınıze tesekkur ederım

Çevrimdışı scream

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 25 Eylül 2011, 12:17:23 »
sorun cozuldu yuksek gaz basincindan lpg kendini kitlemis bobinler yan sanayi oldugu icin 2.siradaki bobin patlamis yedekte bobinim vardi gecici olarak onu taktik saat gibi oldu haftaya 4tane orjin bobin alip takicam hepinize tekrar tesekkur ederim