Ersan şunu söylemeliyimki çalışmaların çok güzel.Yaptıkların herkese ilham veriyor. Eski araçları yeniden birşeyler yaparak adam etmeye çalışmak yeni model araçlarla uğraşmaktan çok daha keyiflidir.
Benim sorum şu. Benim sıkıntım mavi değil beyaz renk. Yani ben yeşil olan tüm ışıkları beyaza döndürmek istiyorum. Öncelikle şunu sorayım KADRAN YARDIM konusunu açtım bugün. Benim kadran seninki ile aynı tip.Ama götrüğüm kadrancı bana bunların ledleri değişmez dediği için ben yaptırmadım.Ama gördümki sen yapmışsın. Bu konuda yardımcı olabilirmisin? Birde cam açma düğmelerinin içinde ne tip bir led var. Bunu beyaza çevirmek istesek ne tip bir led almam gerekir?
Tesekkur ederim ben de bu aracımla ugraşırken keyif alıyorum, şimdide aracıma fallowme home ve tavanlambasına yeni araçlardaki özellikleri ekledim, montajını yaptım, bi ara videosunu paylaşacağım.
Beyaz renk uygulaması yapılabilir, ben de kendi aracıma yapacağım yakında,
KAdran renkleri değiştirilebiliyor, ancak bunu yapacak ustalar smd işinde pek iyi olmadıkları için olmaz deyip işin içinden cıkıyor,
El becerisi ve tecrübesi olan birisi için hiçde olmaz değil, aksine eski ledleri değiştirmekten daha kolay.
Cam acma düğmelerinin içinde normal ampül var,
bunları cıkarıp yerine 5mm led (veya 3mm de olur) ve 470 ohm seri direnç bağlayabilirsin. Ledin yönüne dikkat et, bir tarafta yanar bir tarafta yanmaz.