arkadaşlar turanza ER300 ile ilk uzun yolumu yaptım
gayet iyi performans aldım
yüksek hızda süper ötesi yol tutuyo
ıslakda daha denemedim ama cok iyi performans aldım . süper ötesi yapmışlar lastiği yani eski turanzayla arasında dağlar
var diyebilirim. eskisi kadar sert değil. bi michelin kadar yumuşaklık beklemedim zaten ama konforu ve sessizliği yeterli. çekinerek ön yargıyla aldım ama iyiki almışım. yarı yolda bırakmıyacak bi lastik . dikine kaldırıma cık in sert çukurlara gir çık yanak kısmı daha dayanıklı olduğu için seni en zor koşullarda bile yarı yolda bırakmıyacak gibi görünüyo. ben çok memnunum . önyargıyla yaklaşmadan deneyerek tercih edin. çünkü teknoloji sürekli değişmekte. en son üretilen lastikleri tercih edin. lastikçinin dediğine göre 2011 üretimi lastik almak bizim doğal hakkımız. yani o para 2011 için geçerli fiyat. ama bazı lastikçiler 2010 veya 2009 lastiklerini veriyolar. 2010 yılı ile bu yılın teknolojisi çok farklı. sesten önemli olarak performansa ve dayanıklılık önemli. zira türkiye yollarında önümüze herşey cıkabiliyo. en son bi çimento kamyonunun altından bijon anahtarı düştü önüme allahtan yere çarpıp havalanmadı yoksa ön camdan içeri gircekti yerde kaldı bnde üzerinden geçtim. o yüzden sağlam lastik tercih edin derim.