arkadaşlar yakıt kalitesi firmadan firmaya değiştiği gibi istasyondan istasyona da değişir. bu sektörde ne dolaplar dönüyor... mesela ben opet,shell,bp,po hangisinden swifte lpg alırsam alayım 550 km'yi geçmiyor tam depo. burada bildiğim sürekli gaz aldığım bir milangaz var güncel olarak 2.11'den alıyorum litresini hepsinden ucuz olmasına rağmen uzun yolda 600 km'yi her zaman geçiyorum. ama bir keresinde akhisarda bir milangazdan aldım 450 km'de tükendi
o yüzden şehir dışında iken opetten şaşmam
full'un avantajı bütün istasyonları kendisine ait olduğu için her istasyondan aynı kalitede ürün alacağınız garanti. ayrıca arabanız turbo değil ise veya modifiye edilmiş ayarları ile oynanmış yazılım yapılmış bir arabanız yok ise oktan değerini çok fazla önemsemeyin. 95 olsun yeter. Shell'in yakıtları performans konusunda daha iyidir ama onunda uçuculuğu fazla olduğu için çok km gitmesini beklemeyin. PO daha uzun km götürecek yakıt üretiyor şu anda ancak onda da Shell'in çekişini beklemeyin. Optimum denge bana göre Opet'de ama Opet'den de motorin alınmasını tavsiye etmem
Ankara'da full yaygın olmadığı için çok fazla deneyim sahibi olamadık o konuda ama Akpet'den Alpet'den iyidir heralde...