Gönderen Konu: FULL akaryakıt istasyonları Hk.  (Okunma sayısı 13397 defa)

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
Ynt: FULL akaryakıt istasyonları Hk.
« Yanıtla #14 : 08 Ekim 2011, 12:26:31 »
kırıkkalede türkpetrol var. mazot bir ay önce 3.60 idi. çekişi fen değildi. denk geldikçe alırım
tdi da Shell V-Power Diesel +GTL farkettiriyor. dizelin ısınması problem. GTL de daha çabuk ısındığını farkettim. bir de 1500 devir altı ölü oluyor kötü yakıtta. GTL de 1500 devir altı da torklanıyor. yanması iyi sanırım. 
ama fiyatı pahalı. değer mi? drag yarışına girmeyeceksen değmez bence.  tasarruf sağlamıyor çünkü gaza bastıkça basası geliyor insanın.
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 08 Ekim 2011, 12:43:00 »
Geçen ay akaryakıt firmalarının kendi istasyonlarının sayısı serbest bırakıldı. Yani FULL şirketinin istasyonlarının işletmesi yine kendisine ait. Bayilik vermediği için %7 ucuz olma sebebi bu.

tayfun abi bayinin payı yüzde 7ler de gezmiyor yanlız, çok daha az, ucuz olması için ek bir şeylerin de olması gerekiyor sanki

full e sempatim var, görsem alırım ama şikayetvar.com sitesinde baya negatif hit almış, meyve veren ağaç mı taşlanır yoksa gerçekten öyle midir bilemiyeceğim tabi

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 09 Ekim 2011, 01:20:08 »
tayfun abi bayinin payı yüzde 7ler de gezmiyor yanlız, çok daha az, ucuz olması için ek bir şeylerin de olması gerekiyor sanki

full e sempatim var, görsem alırım ama şikayetvar.com sitesinde baya negatif hit almış, meyve veren ağaç mı taşlanır yoksa gerçekten öyle midir bilemiyeceğim tabi

şikayetim var com a kalırsak pazardan elma bile alamayız. Orada sanayi casusluğu denen olay işliyor, rakip firma adamları var buiş için  girip poh atıyo sonra millette inanıyor ;)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
« Yanıtla #17 : 09 Ekim 2011, 10:21:17 »
Örnek hesap 50 lt eurodizel*3.74=187 Shellden alırsak 1 depo.50lt*3.62=181 Buda fullden alırsak.1 Depo dizel yakıtta 6 tl fark.Değermi?Değmezmi?
03.06.2005

Çevrimdışı gcilingir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 11 Ekim 2011, 11:42:36 »
bende bi kere full den doldurdum depoyu 97 oktan aynı fiyat dı ver o zamn 97 dedim oktanı düşük ise tam denk gelir dedim valla öteki benzinlerden eksik bi tarafını görmedim bugüne kadar hep shell den ve aynı benzin istasyonu aynı pompadan alırım benzinimi (huyum kurusun)

Çevrimdışı musa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 11 Ekim 2011, 12:38:03 »
..
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2011, 14:22:29 Gönderen: musa »

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 11 Ekim 2011, 13:12:54 »
hesabınız yanlış; 50 tl eurodiesel alınırsa shell den; 50/3.74=13,36 lt yapar. full den alınırsa eğer; 50/3.62=13,81 lt yapar..50 tl lik yakıtla 0,45 lt fark vardır.

50 tl değil 50 litre hesabı yapılmış

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 11 Ekim 2011, 13:23:37 »
arkadaşlar yakıt kalitesi firmadan firmaya değiştiği gibi istasyondan istasyona da değişir. bu sektörde ne dolaplar dönüyor... mesela ben opet,shell,bp,po hangisinden swifte lpg alırsam alayım 550 km'yi geçmiyor tam depo. burada bildiğim sürekli gaz aldığım bir milangaz var güncel olarak 2.11'den alıyorum litresini hepsinden ucuz olmasına rağmen uzun yolda 600 km'yi her zaman geçiyorum. ama bir keresinde akhisarda bir milangazdan aldım 450 km'de tükendi :) o yüzden şehir dışında iken opetten şaşmam :) full'un avantajı bütün istasyonları kendisine ait olduğu için her istasyondan aynı kalitede ürün alacağınız garanti. ayrıca arabanız turbo değil ise veya modifiye edilmiş ayarları ile oynanmış yazılım yapılmış bir arabanız yok ise oktan değerini çok fazla önemsemeyin. 95 olsun yeter. Shell'in yakıtları performans konusunda daha iyidir ama onunda uçuculuğu fazla olduğu için çok km gitmesini beklemeyin. PO daha uzun km götürecek yakıt üretiyor şu anda ancak onda da Shell'in çekişini beklemeyin. Optimum denge bana göre Opet'de ama Opet'den de motorin alınmasını tavsiye etmem :) Ankara'da full yaygın olmadığı için çok fazla deneyim sahibi olamadık o konuda ama Akpet'den Alpet'den iyidir heralde... :)

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 11 Ekim 2011, 13:54:55 »
arkadaşlar yakıt kalitesi firmadan firmaya değiştiği gibi istasyondan istasyona da değişir. bu sektörde ne dolaplar dönüyor... mesela ben opet,shell,bp,po hangisinden swifte lpg alırsam alayım 550 km'yi geçmiyor tam depo. burada bildiğim sürekli gaz aldığım bir milangaz var güncel olarak 2.11'den alıyorum litresini hepsinden ucuz olmasına rağmen uzun yolda 600 km'yi her zaman geçiyorum. ama bir keresinde akhisarda bir milangazdan aldım 450 km'de tükendi :) o yüzden şehir dışında iken opetten şaşmam :) full'un avantajı bütün istasyonları kendisine ait olduğu için her istasyondan aynı kalitede ürün alacağınız garanti. ayrıca arabanız turbo değil ise veya modifiye edilmiş ayarları ile oynanmış yazılım yapılmış bir arabanız yok ise oktan değerini çok fazla önemsemeyin. 95 olsun yeter. Shell'in yakıtları performans konusunda daha iyidir ama onunda uçuculuğu fazla olduğu için çok km gitmesini beklemeyin. PO daha uzun km götürecek yakıt üretiyor şu anda ancak onda da Shell'in çekişini beklemeyin. Optimum denge bana göre Opet'de ama Opet'den de motorin alınmasını tavsiye etmem :) Ankara'da full yaygın olmadığı için çok fazla deneyim sahibi olamadık o konuda ama Akpet'den Alpet'den iyidir heralde... :)

ben eski golfe shell bp den yakıt alırdım 180 190 km bitiyordu motorin ama opetten aynı tutar karsılıgında aldıgımda 255 km bir rakam ortaya çıktı dediğin gibi istasyon mekan farkediyor
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı bkzmn

• Baki ZAMAN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 06 Şubat 2012, 12:09:51 »
Fullden bir defa benzin aldım ve alacağıma pişman oldum. Ben Opetçiyim arkadaşlar benzini garantili veriyorlar ve pompanın ucundaki tek damlayı bile deponuza aktarıyorlar. Temizlik olarakda mükemmel tesisleri var müşteri ile kaba saba konuşmuyorlar. Eskiden shell kullanırdım ama baktımki onlarda aynı full seviyesine indiler. Geçenlerde 50 liralık yakıt aldım PO istasyonlarından normalde opet den aldığımda yarım depo ya geliyor benzin ibrem ama po da halen çeyrek deydi. Ben bu işi anlamıyorum hepsi zaten bizleri kazıkıyor ama PO direk alıyor.

Çevrimdışı gcilingir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 06 Şubat 2012, 15:59:29 »
yok abi artık benzin derdim bittimi bitecek mı ay sonuna götrecek mi köşeden döndürecek mı kaça  çıktı kaç km gitti sattım gitti :D kurtuldum

Çevrimdışı bkzmn

• Baki ZAMAN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 06 Şubat 2012, 16:06:42 »
yok abi artık benzin derdim bittimi bitecek mı ay sonuna götrecek mi köşeden döndürecek mı kaça  çıktı kaç km gitti sattım gitti :D kurtuldum

En iyisini yapmışşsın galiba benimde sonum öyle olacak  :bekleriz:

Çevrimdışı leonerdi

• golforever...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2000 skoda octavia 1.8T 20V
« Yanıtla #26 : 06 Şubat 2012, 16:28:53 »
son 6 aydır babamın 2008 mercedesine ve abimin 2011 octaviasına fullden mazot alıyoruz hiç bir problem yaşamadık ayrıca bi kereliğine uzun yolda shellden almak zorunda kaldım arabada hafif kara duman oldu sonra tekrar full e dönünce düzeldi lpg de kesinlikle milangaz :D

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 06 Şubat 2012, 16:38:36 »
Full'e iş başvurusu yaptım umarım alırlar  :D