Öncelikle hepinize merhabalar. İlk mesajımı bu şekilde bir şikayet için yazmak üzdü beni. Kızgınlığımın sebebi, Erel Oto Maltepe'nin yaptığı inanılmaz takipsizlik. Aklım almıyor.
1 Ekim Cumartesi (yarın) günü Polo 6R 1.4 Comfortline arabamı teslim almak üzere firmayla anlaştım. Arabamı en geç cumartesi günü almam gerektiğini 1 hafta önceden özellikle söylememe, kendilerinin de cumaya bile yetiştiririz demelerine rağmen inanılmaz bir ihmalkarlıkla karşılaştım. çarşamba günü çıkan kredim sayesinde arabamı cuma günü teslim alabilecektim. Ancak o gün plaka tescili yapılan her araç cumartesi günü teslim edilecek, benim polom hariç.
Erel suçu bankaya, banka suçu erel'e atıyor. hatta bir ara ikisi birden suçu trafik tescil'e attı. onlar birbiriyle kavga ededursunlar, ben mağdurum. 50 liralık benzinle gidebileceğim yere 150 tl otobüs parası ödemek zorunda kalacağım.
sözün özü şu: asla ve asla erel'den zamanında teslim beklemeyin. aceleniz varsa gidin doğuş oto'dan, bizzat distrübitörden satın alın.