işte oldu teşekkürler reha,,,
Reha kısa fılm gıbı olmus senın foolar aracın hıkayesını özetlıyor adeta ellerine sağlık
rica ederim ne demek .. sitemiz paylaşımlar içindir ...teşekkür ederim ... valla after/before hesabı geçmişinden itibaren bugününe küçük bi gezinti yaşattı hepimize bu arada ikimizinde araçlarını acilen basması lazım havada çok kötü duruyo ... ben büyük ihtimal yay presleme işlemiyle alçaltıcam ...
Ben basmaya bi türlü cesaret edemıyorum ,hem komfor kaybı oluyo diyolar bıde yerı gelıyo 4 kısı bınıyoruz arabaya heralde basarsam her kasıslerde yanarız,görüntüsünü cok sevıyorum basık arabanın aslında ama kullanırken cok dıkkatlı olmak gerekır,yollarımız guzel olsa keske hıc dusunmeden bassak
senin motor ne kadar temiz yahu maşallah birde motor kapağın grisi çok güzel olmuş motoru nasıl bu kadar temiz muhafaza edebildin relax ,,,,
Eyvallah kardesim daha ıyılerı senın olsun,nazarın değmez ılk aldığımda yeterınce nazara geldık anladımki kırmızının nazarı cok oluyor Yaptırmanı tavsıye ederım yolda cevırıp cam tavanmı dıye soranlar bıle oluyor