Gönderen Konu: Kışlık ufak bi tiyo akü ile ilğili  (Okunma sayısı 4218 defa)

Çevrimdışı alplion

• Profili Görüntüle
Kışlık ufak bi tiyo akü ile ilğili
« : 05 Ekim 2011, 14:13:24 »
benim yeni ögrendiğim ama bilmeyen arkadaşlara faydalı olabileceğini düşündüğüm bi bilğiyi paylaşmak istiyorum.
sabahları ilk çalıştırmanızda veya gün için de kontağı açtıktan sonra göstergedeki ışıklar check edipde ABS ışığı marşa basarken yanıp kısa süre sora sönüyorsa bilin ki akünüzün bakıma ihtiyaçı vardır.
ben akümün suyunu tamamlayıp bi kaç kez sarj deşarj ettikten bu problemim çözüldü.aküm bakımsız tipte akü olmasına ragmen
Yüzde Israr Etme Doksan da Olur, İnsan Dediğinde Noksan da Olur, Sakın Büyüklenme Elde Neler Var, Bir Ben Varım Deme, Yoksan da Olur...

Çevrimdışı deli_kan57

• golf müpdelası :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kışlık ufak bi tiyo akü ile ilğili
« Yanıtla #1 : 05 Ekim 2011, 15:00:33 »
benim yeni ögrendiğim ama bilmeyen arkadaşlara faydalı olabileceğini düşündüğüm bi bilğiyi paylaşmak istiyorum.
sabahları ilk çalıştırmanızda veya gün için de kontağı açtıktan sonra göstergedeki ışıklar check edipde ABS ışığı marşa basarken yanıp kısa süre sora sönüyorsa bilin ki akünüzün bakıma ihtiyaçı vardır.
ben akümün suyunu tamamlayıp bi kaç kez sarj deşarj ettikten bu problemim çözüldü.aküm bakımsız tipte akü olmasına ragmen
çok teşekkür ederiz. :)  hemen aklımın bir köşesine not aldım..  :tamamdir

Çevrimdışı BLaCk_VWoLf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 05 Ekim 2011, 20:14:53 »
Güzel paylaşım teşekkürler bende diyordum bu ışık neden böyle yapıyor :)

Çevrimdışı eregliatesi

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 06 Ekim 2011, 22:39:34 »
Güzel paylaşım kardeş sağolasın. benim golf te 2 haftadır aynı şekilde marş alıyo sanırım akü bitmek üzere.kış gelmeden yenilemeyi düşünüyorum bakalım. bu arada laf açılmışken hangi marka ve kaç amper akü alsak iyi olur.
hiçbir zaman hiçbir şey için hiç...

Çevrimdışı alplion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 11 Ekim 2011, 16:43:45 »
akü seçiminde boyut olarak aynı amper olarak büyük akü tavsiyemdir.
Yüzde Israr Etme Doksan da Olur, İnsan Dediğinde Noksan da Olur, Sakın Büyüklenme Elde Neler Var, Bir Ben Varım Deme, Yoksan da Olur...

Çevrimdışı alpergndz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 11 Ekim 2011, 22:48:23 »
sabah bende baktım.kontağı sokup çevirince tüm ışıklaryanıyor. sonra teker teker sönüyor.ABS lambası marşa basarken herhengi bi göz kırpma yapmıyor.zaten sönük oluyor.Aküm sağlam sanırım.Ama markasına gıcığım.2008 temmuzunda aldım üzerinde BÜLBÜL akü vardı.

mutlu ve inciyi tek geçerim akü markalarında....12 V 60 Am yada 72 Am izimkilere yeter sanırım

Çevrimdışı alplion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 12 Ekim 2011, 11:55:47 »
gerçekten çok mu aradılar ki bu ismi:)