Gönderen Konu: 5 bin devir üzerine çıkamama hall sensörü+distibütör  (Okunma sayısı 53469 defa)

Çevrimdışı by_speedvw

• Profili Görüntüle
Ynt: 5 bin devir üzerine çıkamama hall sensörü+distibütör
« Yanıtla #56 : 19 Kasım 2012, 22:10:35 »
arkadaşlar ayarı ıkı haftadır yapıyorum ama 56.6 dan baska değer alamadık ya lanet olsun artık komple dıstırübütörü değişicem olmazsa beyin olmazsa arabayı değişcem
Uçuyoruzz....

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
« Yanıtla #57 : 19 Kasım 2012, 22:37:14 »
distribütörün alttan vidasını gevşetip, ekrandan değerleri yakalamaya çalıştınız olmadımı ?
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı gokhan146

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 20 Kasım 2012, 22:41:40 »
hocam değerlere takılma o değerlere en yakın değerlere getirmeye çalışsın usta sonra hataları silsin sonrada aracı dene 5 binin üzerine çıkması lazım. bende de tam o değerler yok ama 6800 civarı devir var araçta. bu arada can benim araçta istanbullu oldu şuan arnavutköy yollarında :tamamdir

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
« Yanıtla #59 : 20 Kasım 2012, 22:42:48 »
hocam değerlere takılma o değerlere en yakın değerlere getirmeye çalışsın usta sonra hataları silsin sonrada aracı dene 5 binin üzerine çıkması lazım. bende de tam o değerler yok ama 6800 civarı devir var araçta. bu arada can benim araçta istanbullu oldu şuan arnavutköy yollarında :tamamdir

hayırdır gökhan sattınmı aracı ?
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı gokhan146

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #60 : 20 Kasım 2012, 22:43:18 »

hayırdır gökhan sattınmı aracı ?
yok ben buraya taşındım :)

Çevrimdışı gokhan146

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 20 Kasım 2012, 22:44:09 »
atamam zorunlu doğu görevi nedeniyle habibler yolu üzerindeki arnavutköye'e çıktı

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 20 Kasım 2012, 22:49:39 »
atamam zorunlu doğu görevi nedeniyle habibler yolu üzerindeki arnavutköye'e çıktı

ooo iyimiş buluşmalara gelirsin  :)
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı golfvan38

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 20 Kasım 2012, 22:51:26 »
öncelikle geçmiş olsun, aynı sorun bende vardı, hal devir sensörü motor bloğuna giren bir parça ondan veya distribtör den olabileceğini söylediler, iki parçayıda arkadaşımın sağlam arabasından söktük taktık düzelmedi. aynen söylediğin gibi arıza silinince düzeliyo kontak aç kapa yapınca geri aynı arıza. BU TAMAMEN AYAR SORUNU. Başka bir ustaya giderek önceki mazimi hiç anlatmadan arızayı söyledim. tespit cihazını taktı cihazı motora üzerine alarak distribütörden ayar yapmaya başladı veeee tamam dedi. ustam kontak kapatınca tekrar bozuluyo dedim, abi araban tamam dedi. PARÇA DEĞİŞİMİ İLE ALAKALI DEĞİL. BENİM ARIZAM TRİGER KAYIŞI DEĞİŞİMİNDEN SONRA BAŞLAMIŞTI. BAHSETTİĞİM USTA HATAY DA. ÇOK YER GEZMEKLE ALAKALI DEĞİL, ÖZEL SERVİSLERDE İYİ USTA BULURSANIZ OLUR.
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2012, 22:53:24 Gönderen: golfvan38 »

Çevrimdışı gokhan146

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #64 : 20 Kasım 2012, 22:51:55 »
ooo iyimiş buluşmalara gelirsin  :)
sabırsızlıkla bekliyorum  :tamamdir

Çevrimdışı gokhan146

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 20 Kasım 2012, 22:53:12 »
öncelikle geçmiş olsun, aynı sorun bende vardı, hal devir sensörü motor bloğuna giren bir parça ondan veya distribtör den olabileceğini söylediler, iki parçayıda arkadaşımın sağlam arabasından söktük taktık düzelmedi. aynen söylediğin gibi arıza silinince düzeliyo kontak aç kapa yapınca geri aynı arıza. BU TAMAMEN AYAR SORUNU. Başka bir ustaya giderek önceki mazimi hiç anlatmadan arızayı söyledim. tespit cihazını taktı cihazı motora üzerine alarak distribütörden ayar yapmaya başladı veeee tamam dedi. ustam kontak kapatınca tekrar bozuluyo dedim, abi araban tamam dedi. PARÇA DEĞİŞİMİ İLE ALAKALI DEĞİL. BENİM ARIZAM TRİGER KAYIŞI DEĞİŞİMİNDEN SONRA BAŞLAMIŞTI. BAHSETTİĞİM USTA HATAY DA

kimmiş o hataydaki usta 29 yıllık hataylıyı golflerden anlayan bir ustaya rastlamadım. :saskin:

Çevrimdışı golfvan38

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #66 : 20 Kasım 2012, 22:55:04 »
BURDA YAZINCA ATIYORLAR SİTEDEN, İL J.K.LIĞI KARŞISINDA SANAYİDE DEĞİL. İSTİKBALİN YANINDA. UZMAN OTO

Çevrimdışı golfvan38

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #67 : 20 Kasım 2012, 22:55:43 »
TABİ SEN HEP BİLİNDİK YERE GİTTİN

Çevrimdışı gokhan146

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #68 : 20 Kasım 2012, 22:57:39 »
oraya da gittim inan hocam beyin değişecek demiştii ;D

Çevrimdışı gokhan146

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #69 : 20 Kasım 2012, 22:58:46 »
bu sorun için bütün ustalara gittim sitedeki arkadaşlar sayesinde sorunu çözdükten sonra hepsine uğradım sorun buymuş dedim. inan benden öğrenmişlerdir ;D