Gönderen Konu: Muayeneden kusursuz geçtim.  (Okunma sayısı 2502 defa)

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
Muayeneden kusursuz geçtim.
« : 06 Ekim 2011, 14:22:18 »
Arkadaşlar ,

Çok şükür kazasız belasız.Hemde espiri dolu bu muayene kontrol işlemi sonrası kusursuz geçiş dünya varmış. ;D

Kontrol memuru bile arabayı almak istedi.Sırada beklerken gelen istekleri saymıyorum bile.Tam tamına 25 dk inceleme yaptı.Sonuda çok kusur aradım ama bulamadım.Helal diyip muayneden geçtim. :tamamdir

Satmıcam işte.Nasip eden Allaha bin şükür.Golf 4 tutum hiç bitmeyecek.Seviyorum ben arabamı. :sevgi:

« Son Düzenleme: 06 Ekim 2011, 14:29:10 Gönderen: nizam »

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
Ynt: Muayeneden kusursuz geçtim.
« Yanıtla #1 : 06 Ekim 2011, 14:41:55 »
Geçmiş olsun 2 sene rahatsın artık  :tamamdir

Çevrimdışı kerim_dikmen

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 06 Ekim 2011, 16:17:06 »
darısı bizim başımıza ama şu kadar söyliyeyim eğer aracını seviyorsan araç zaten kendiliğinden muayeneden geçer
kerim_dikmen

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 07 Ekim 2011, 10:17:55 »
darısı bizim başımıza ama şu kadar söyliyeyim eğer aracını seviyorsan araç zaten kendiliğinden muayeneden geçer

Darısı herkesin başına.Aynen söyledine katılıyorum.Herşeyden önce sahip olduklarını seveceksin.Yolda giderken görüyorum.Mesala benim kasa golflerden adam ilgilenmemiş pis dağılmış vaziyette.Golf yazısının biri var biri yok.Vuruklu bi şekilde geziyor vs vs İnan içim parçalanıyor.Sonuçta ben arabalarında ruhu olduğuna inanan biriyim.:)))Herşeyden önce milli servet.Serveti yaşatıp korumak bize atalarımız tarafından öğretilmiş.Satmak en kolayı esas olan yaşatmak.

Çevrimdışı tuna_

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 07 Ekim 2011, 10:32:59 »
 :tamamdir