"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
boyadan sonra oldukca toparlanmıs duruyor aracın bence ön tamponu tak daha hos durcagını dusunuyorum..bu arada sısler senınde dedıgın gıbı olmamıs..kapaksız gez yınede o kapagı takma bana kalırsa ıyı gunlerde kullan aracını
Şimdilik elinden geleni guzelce yapmıssın maddiyat gerektiren bir ugras oldugu için devamıda gelir inşallah diyorum, Gönlünce aracını toparlaman dileği ile. Eline Saglık. Kolay gelsin. Bu arada sislerden kurtul derim
Sisler takılı değil öylesine koydum çektim resmini merak etmeyin Başladık bakalım gerisi elbet gelir TAMPONU TAKIYORUM alt tarafa karlık yapıcam kapakları sökücem arka tamponun altını boyatayım mı siyaha?? snra bagaj kilidi iptali yapılıcak aynalarıda öne alıcam koltuklarda tadilat yapılıcak eeeee herşey zaman ve $,YTL para
sol arka stobu söküp kırık yeri macunla doldur sonra o dışa dönen 3-cmlik kısmı yukardan aşağıya siyah folyo yapta göze takılmasın :)tebrik ederim yalnız kısa sürede yapılabilcek seyler yapılmış gibi gözüküyor koltuklar zaten güzel belliki...jantlarına bi el atarsan çok daha güzel olur düşüncesindeyim..