bu orjinal mi ki acaba? Hem biz takabilirmiyiz o bile meçhul... Garantide sorun yaratmasın....
günay jantların modeli ne ?
Mp3 çalıyor sd kart girişi mevcut. Cd changer var 6 adet cd alıyor alıcaksan son seri bosch al.Geri görüş kamera takılabiliyor . Bu konu ile ilgili azam daha açıklayıcı yazıcaktır aracında rcd 510 var
kullanan tanıyan bilen arkadaşlara sorularım varmp3 çalıyor mu?içinde cd changer varmış doğru mu?bosch ile blaupunkt arasında ne fark vardır?bir de millet 600 ile 800 lira arası fiyat biçmiş. almaya değer mi? bir ilan gördüm sıfır diyor 235 liraya pazarlık payı da varmış. ne dersiniz?işte o ilan: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-blaupunkt-rcd-510-6-li-cd-mp3-mekanik-sifir-60391205/detay/?
Merhabalar;Ben RCD510 kullanıyorum. Evet mp3 çalıyor, ayrıca sd kart üzerinden de okuyabiliyor.6'lı cd changer var, atlama yapmadan sarsıntıda sorunsuz çalışıyor.İki marka arasındaki fark bosch'da geri görüş kamerası bağlantı soketi yani girişi var, diğerinde yok.600 - 800 arasındaki fiyatlar normal almaya değer. Aracın içine çok yakışıyor. Fakat 235 tl'lik fiyat normal değil kesinlikle bir sorun vardır uzak dur derim.Şimdiden hayırlı olsun...!!!
RCD 510 fiyatları 500-600 dur max verilecek. Üzeri fazla arkadaşlar. Bu 235'lik ilan sadece mekaniği yani ekranı yok.