Gönderen Konu: Merkezi Kilit  (Okunma sayısı 4656 defa)

Çevrimdışı drguvan

• Clio III 1.2 16v
    • Profili Görüntüle
Merkezi Kilit
« : 04 Ekim 2011, 20:00:40 »
Aracımın sol kapı lambası yanmıyor ve kapı açık uyarısı vermiyor diye merkezi kilit değişti. Yeni gelen merkezi kilitte aracı kitlerken sinyaller yanmıyor ve ditt diye ses gelmiyor.Açılırken oluyor ama.Usta bilgisayara bağladı araç Almanyada bu mod yasak diyor özellik aktif görünüyor fakat herhangi bir tepki yok.

Anahtarı yuvaya sokup sola çevirip bekleyince 4 cam aşağı iniyor kapı açılıyor.
Anahtarı yuvaya sokup sağa çevirip bekleyince 4 cam kapanıyor kapı kilitleniyor.
Kapama tuşuna 1 kere basınca iç ortam sensörü 5 dk da bir içerde arama yapıyor.2 kere basınca 15 dakikada bir.Bu uzun süreli parklarda aküyü koruyor.
Araç 18 km hıza ulaşınca kapılar otomatik kilitleniyor.
Anahtarı kontaktan çıkarınca kapılar otomatik açılıyor.

Araç alman navigasyondaydı.İngiltere yapınca çıkan uyarılar ingilizce çıkmaya başladı.

Sorunlu mu acep?  ???

Çevrimdışı drguvan

• Clio III 1.2 16v
    • Profili Görüntüle
Ynt: Merkezi Kilit
« Yanıtla #1 : 06 Ekim 2011, 15:25:30 »
Bu sıkıntıyı yaşayan yok mu?

Çevrimdışı tarihcifss

• BORA 1.6 COMFORTLİNE....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 07 Ekim 2011, 20:55:18 »
benim okurken aklım karıştı bizim araçlarda bu kadar özellik var mıydı yahu?
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı drguvan

• Clio III 1.2 16v
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 08 Ekim 2011, 17:35:00 »
En son doğuş oto ile görüşüldü.Takılan merkezi kilit yeni versiyonmuş, istenirse eski tip takabilirlermiş ama almanyadan siparişi beklemem gerekiyormuş.Bu kadar özellik belki yeni merkezi kilitten kaynaklıyor olabilir fakat muhtemelen sizde de vardır.Bunun için yapmanız gereken orjinal yazılım kullanan bir herhangi bir servise uğrayıp merkezi kilit sayfasından bu özellikleri aktif etmeniz.Benim araç trend belki sizde daha fazlası vardır.

Çevrimdışı tarihcifss

• BORA 1.6 COMFORTLİNE....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 08 Ekim 2011, 18:55:53 »
kapılar kendiliğinden hiç kilitlenmiyor.içerden manuel kilitliyorum böyle yapınca da zaten şöför kapısı atıyor  kendisi
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı drguvan

• Clio III 1.2 16v
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 13 Ekim 2011, 14:14:26 »
Benim sorun kendi kendine çözüldü.Bir kapattım baktım hem flaşör yanıyor hem ses çıkıyor.Hadi bakalım dedim.