Arkadaşlar selam. Bana arabamı satan Yavuz abi, benim ısrarlarımla siyah mk1 golf 80 model 4 vites eg motor kodlu tatlı bir gti aldı. Bu gti ın da hikayesi hüzünlü... Amcanın biri vefat ediyor, gti garajda kalmış. Taş gibi k-jeti üzerinde. Kızları da almış bu gti ı lpg için k-jetten karbiratöre çevirmişler. Gitmiş k-jet. Yavuz abi aracı aldıktan sonra karbüratöre çeviren adamı bulmuş, k-jeti ücretli olsa da geri istemiş adam kıvırmış mıvırmış yok demiş verdim demiş v.s.
Velhasıl kelam araç toplandı, şimdi kadir ustam arabayı k-jete tekrar çevirecek. Geçende bir k-jet bulmuşlar ama bu arabaya olmaz demiş. Halen arıyorlar.
Bu arada k-jetten anlayan usta kolay bulunmuyor deniyordu. Bu usta ciğerini biliyor. Nitekim bizim siteden "redrunner" ın yolu kadir ustayla kesişmiş, k-jete bir ayar yapmış gerisini o anlatır. k-jetli gti cılara duyrulur. Ha benim dizelin de motorunu yapan kendisidir. Tekrar hatırlatayım, natülüsten sonraki ilk otobüs durağının hemen üstü (üsküdara giderken) çok beyefendidir, sanat müziği sever, az konuşur ve mütevazidir. Gerçekten iyi bir usta. Gidin bir
kahvesini için tanışın, iş bahane.
herkese sevgi ve saygılar.