kim vermez? kimden aldıgımı nereden biliyorsunuz?
velhasıl kelam tanıdık bir bayandan aldık,onda iken böyle bir sorun yoktu,yani düşündügünüz gibi gelişmedi olaylar.
Arkadaşım boşuna sinirlenme yaaa
Olaylar aslında tam da bizim düşündüğümüz gibi gelişti. Arabayı sen aldığında hiçbir sıkıntısı yoktu gayet sağlamdı. Zaten araba da tanıdık, kazası falan yok diye de biliyorsun ki tanıdığın da sana yalan söyleyecek değil. Aldın hem de iyi bi rakama. Ama sonra böyle oldu... Geçmiş olsun. Hakkaten büyük geçmiş olsun.
Ama bana kızma arkadaşım da hakkaten 9750'ye Polo ancak bu kadar oluyor. Cidden güzel bir Polo için enaz 10500 gibi rakamları gözden çıkarmak gerek. Ben 11250'ye aldım 2 ay sonra 1000 TL verdim. Zaman içinde 3000 TL falan verdim. Ama şuan keyfime diyecek yok.
Başına gelen aslında çok rastlanan birşey değil VW şanzımanı hemen dağılmaz ama bayan arabalarında böyle şeyler olur. Debriyaja tam basamamalarından olsun, vitesleri doğru kullanamamalarından olsun çeşitli nedenlerle zamanla baş ağrısı yapabiliyor. Senin de şansızlığın artık diyecek birşey yok.
Benim tavsiyem ama eğer aracın başka sıkıntısı yoksa bunu en mantıklı şekilde hallet sonra da Polo aslında ne kadar sevilesi bir araçmış kendin tadını çıkararak öğren. Tekrar geçmiş olsun, bundan sonra kazasız belasız arızasız sürüşler dilerim.